Linux'ta Roblox oynanabiliyor mu?

Waydroid daha güvenli ve kesin yöntemdir. Linux içerisine Android kuracaksınız ama yerel program gibi çalıştırabileceksiniz.

Tek gereken VPN. O da Türkiye'de Roblox oynanamadığı için öyle.

Waydroid daha güvenli ve kesin yöntemdir. Linux içerisine Android kuracaksınız ama yerel program gibi çalıştırabileceksiniz.

Tek gereken VPN. O da Türkiye'de Roblox oynanamadığı için öyle.

Sorumun cevabını alamadım maalesef. Sober yazılımını denemiş miydiniz?

Sorumun cevabını alamadım maalesef. Sober yazılımını denemiş miydiniz?
Sober güvenli değildir. Waydroid güvenlidir dedim ve Waydroid önerdim yukarıda. Ayrıca Sober tamamlanmış bir program değil. Hobi olarak geliştiriliyor. Pat diye destek kesilebilir. Kullanılması gereken bir yazılım değildir. Linux'ta Roblox oynamanın en performanslı yolu Waydroid'dir.

Sober güvenli değildir. Waydroid güvenlidir dedim ve Waydroid önerdim yukarıda. Ayrıca Sober tamamlanmış bir program değil. Hobi olarak geliştiriliyor. Pat diye destek kesilebilir. Kullanılması gereken bir yazılım değildir. Linux'ta Roblox oynamanın en performanslı yolu Waydroid'dir.

Pek performanslı gelmedi bana, daha oyuna girmeden kasmaya başlıyor.

Sober güvenli değildir. Waydroid güvenlidir dedim ve waydroid önerdim yukarıda. Ayrıca sober tamamlanmış bir program değil. Hobi olarak geliştiriliyor. Pat diye destek kesilebilir. Kullanılması gereken bir yazılım değildir. Linux'ta Roblox oynamanın en performanslı yolu Waydroid'dir.

Hocam waydroid nasıl bir şey bilmiyorum ama Roblox'un Android kontrollerinde sıkıntı var ve genel bir performans sorunu var yani Windows'taki emulatorlarda öyle bir şey gördüm.

Pek performanslı gelmedi bana, daha oyuna girmeden kasmaya başlıyor.
Sistemin nedir?

Hocam waydroid nasıl bir şey bilmiyorum ama Roblox'un Android kontrollerinde sıkıntı var ve genel bir performans sorunu var yani Windows'taki emulatorlarda öyle bir şey gördüm.
Emülatörde öyle görebilirsin. Waydroid emülatör değildir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı