Linux'ta Steam kullanabilmek için hangi işletim sistemi gerekli?

mehmetkuri4412

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Linux'un herhangi bir işletim sisteminde Steam'ı çalıştırabilmem gerekiyor. Daha önceden Ubuntu ve Kali denemiştim ama Steam bu versiyonlarda çalışmadı. Sonradan Steam'ın eklediği bir mesaj gördüm. Mesajın içeriği şu şekilde;

1690896398512.png

Bu mesajda belirtilen işletim sistemlerinden birini indirmem gerek ama karar veremedim. Hangisi Steam'ı en iyi şekilde çalıştırabilir?

Merhaba. Linux'un herhangi bir işletim sisteminde Steam'ı çalıştırabilmem gerekiyor. Daha önceden Ubuntu ve Kali denemiştim ama Steam bu versiyonlarda çalışmadı. Sonradan Steam'ın eklediği bir mesaj gördüm. Mesajın içeriği şu şekilde;

Eki Görüntüle 1885441

Bu mesajda belirtilen işletim sistemlerinden birini indirmem gerek ama karar veremedim. Hangisi Steam'ı en iyi şekilde çalıştırabilir?

Kullandığım her Distro'da Steam'i kurdum ve çalıştırdım. Eğer sitesindeki deb paketiyle indirdiyseniz çalışmayabilir. Ben dağıtımın kendi repolarından indiriyorum hep.

O sorunu Ubuntu kullanırken inceleyebiliriz. Gördüğüm kadarıyla şu an yapılacak bir şey yok.

Eki Görüntüle 1885494
Şuan başka bir bilgisayardayım. Sorundan biraz bahsetmek istiyorum, Steam açılıyor, arkadaş listesi vb. geliyor ama Steam'ın ana menüsü gelmiyor. Yukarıda olan bazı butonlara tıklayabiliyorum ama gerisi çalışmıyor.

Şuan başka bir bilgisayardayım. Sorundan biraz bahsetmek istiyorum, Steam açılıyor, arkadaş listesi vb. geliyor ama Steam'ın ana menüsü gelmiyor. Yukarıda olan bazı butonlara tıklayabiliyorum ama gerisi çalışmıyor.
Terminalden programın çıktısını paylaşmalısınız.

Tabii ki de farklı bir başlık altında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı