Ubuntu 20.04 LTS kullanıyorum. Linux Mint 20.1 İSO dosyasını USB belleğime yazdırmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? @cengover_ekin, @Revivmeooi, @GNU or NOT, @Kerem00, @Dimensity, @Dengesiz Kokarca, @Silinen üye.
"Disk imajını geri yükle" buna tıklayın, sonra ISO dosyasını seçin.Buyurun;
Ubuntu'nun içerisinde bunun için bir araç geliyordu sanırım. Arama kısmına "Startup Disk Creator" yazınca bir şey çıkıyor mu? Onu kullanarak yazdırabilirsiniz.
Ubuntu'nun içerisinde bunun için bir araç geliyordu sanırım. Arama kısmına "startup disk creator" yazınca bir şey çıkıyor mu? Onu kullanarak yazdırabilirsiniz.
Dediğiniz olmazsa Etcher işe yaramaz mı? Windows ISO'larında sorunlu ama dağıtımlarda sorunsuz diye biliyorum.
balenaEtcher programını nasıl kullanabilirim? Programı indirdim. Arkada açık duruyor.
İmaj dosyasını seçin ve sonrasında USB belleğinizi seçin. Ben böyle kullanmıştım.
ISO dosyanı seç, USB belleğini seç. Sonraki seçeneğe geçerek yazdırıyorsunuz.balenaEtcher programını nasıl kullanabilirim? Programı indirdim. Arkada açık duruyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.