Ubuntu 20.04 LTS kullanıyorum. Linux Mint 20.1 İSO dosyasını USB belleğime yazdırmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? @cengover_ekin, @Revivmeooi, @GNU or NOT, @Kerem00, @Dimensity, @Dengesiz Kokarca, @Silinen üye.
"Disk imajını geri yükle" buna tıklayın, sonra ISO dosyasını seçin.Buyurun;
ISO dosyanı seç, USB belleğini seç. Sonraki seçeneğe geçerek yazdırıyorsunuz.
Ubuntu'yu nasıl kurduysanız, burada da aynı işlemler olacak. Kurulum ekranına kadar aynı.Peki Windows format atar gibi bunda da aynı mı? Yani bilgisayarı USB bellek ile başlatıp mı format atacağım?
Flash from file kısmına tıkla, ISO dosyasını seç.
Flash from file kısmına tıkla, ISO dosyasını seç.
Takılıysa, bu hata varsa uğraşmayın. Etcher programı nedense böyle yapıyor. Arama kısmına diskler yazın, USB'nize tıklayın daha sonra sağ üstte 3 nokta olacak ona tıklayın. Oranın ekran görüntüsünü atın, adını hatırlayamadım.USB belleği nasıl seçeceğim?
Takılıysa, bu hata varsa uğraşmayın. Etcher programı nedense böyle yapıyor. Arama kısmına diskler yazın, USB'nize tıklayın daha sonra sağ üstte 3 nokta olacak ona tıklayın. Oranın ekran görüntüsünü atın, adını hatırlayamadım.
"Disk imajını geri yükle" buna tıklayın, sonra ISO dosyasını seçin.Buyurun;
"Disk imajını geri yükle" buna tıklayın, sonra ISO dosyasını seçin.
Yarar hocam. Ben de onu önerecektim.Dediğiniz olmazsa Etcher işe yaramaz mı? Windows ISO'larında sorunlu ama dağıtımlarda sorunsuz diye biliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.