Çözüldü Linux'tan Windows'a dönerken disk görünmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Deneyeceğim.

@Einstein hocam ben sanırım iyice işin içine ettim dediğiniz gibi yaptım olmadı sonradında disk part ile sıfırladım diski ve yine olmadı şu an bomboş duruyorum 😭

Sanırım dediğim gibi diski NTFS olarak biçimlendirmeniz gerekiyordu, farklı bir bilgisayar üzerinden Rufus ile Windows 10 ISO'sunu USB'ye yazdırıp Windows kurabilirsin.
Sanırım GParted ile yapıyorsunuz, ama disk Linux üzerinde kurulu olduğu için uygulayamazsın, Windows 10 ISO'sunu Microsoft sitesinden indirip Ventoy ile flash belleğe tekrar yazdırıp dene.
Deneyeceğim.

@Einstein hocam ben sanırım iyice işin içine ettim dediğiniz gibi yaptım olmadı sonradında disk part ile sıfırladım diski ve yine olmadı şu an bomboş duruyorum 😭

Son düzenleme:
Deneyeceğim.

Sanırım dediğim gibi diski NTFS olarak biçimlendirmeniz gerekiyordu, farklı bir bilgisayar üzerinden Rufus ile Windows 10 ISO'sunu USB'ye yazdırıp Windows kurabilirsin.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı