Linux'tan Windows'a geçilemiyor

Windows kurulum ekranından hepsini biçimlendir
:D hocam onu da denemiştim sadece HDD biçimlendiriliyor SSD’yi biçimlendiremiyorum

Basit. Windows kurulum ekranında disk bölümlendirme alanına gelmeden Shift+F10 yapın.
CMD ekranı gelecektir. Şu komutları tırnak işaretleri olmadan tek tek yazın:
  • "diskpart"
  • "list disk"
  • -> SSD'nizin boyutu v.b. bilgiler yazacaktır. Bilgilerin en başında Disk 0, Disk 1 gibi numaralar yazar o numarayı alt satırdaki komuta yazacaksınız.

• "sel disk 0"
  • "clean"
  • "convert gpt"

Artık diskinizi seçebilmelisiniz.
Şu an internetim çok kötü olduğu için windows iso dosyasının inmesini bekliyorum, deneyeceğim

Kurulumdan önce UEFI ayarlarını sıfırlayarak işinizi garantiye almayı unutmayın. Oradan da bir sorun olabilir. Ayarları gözden geçirirsiniz.

CMD'den mi denediniz? Verdiği hata nedir?

Yok hocam Windows kurulumunda kurulacak depolamayı seçerken biçimlendir seçeneği vardı oradan denedim verdiği hatayı hatırlamıyorum maalesef fakat uzunca bir süre bekleyip hata veriyordu

İndirme tamamlandıktan sonra en baştan itibaren fotoğraflarını çekeceğim çözüm için daha sağlıklı olur umuyorum

Şu an linux yükleyeceğim bilgisayarı kapatıp açtığımda bios ekranına gelme sorununu hallettikten sonra windowsa geçmeyi düşünüyorum, BİOS ayarlarım bu şekilde

Dosya Ekleri

• IMG_9343-min 2.jpeg
    IMG_9343-min 2.jpeg
    112,1 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_9344-min.jpeg
    IMG_9344-min.jpeg
    129,4 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_9345-min.jpeg
    IMG_9345-min.jpeg
    132,4 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:

Technopat Haberler