Linux'tan Windows'a geçilmiyor

Fatih_coskun

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar hwrkese iyi günler dilerim öncelikle. Ben zamanında Linux Mint kurup ardından Windows'a tekrar geçebilmiştim. Yeni SSD aldım ve yine Linux kurdum. Daha sonra bu Linux'dan wwindowsa geçmek istedim ama by sefer olmadı. Windows kurulumunda SSD'm gözükmüyor. Saatlerdir uğraşıyorum. Bu sorunu yaşayan birileri çözebildiyse yardım etsin bana.

Dosya Ekleri

• 20241109_235921.jpg
    20241109_235921.jpg
    220,9 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleyen: Moderatör:
Linux kurarken diski Ext4 olarak mı biçimlendirdiniz.
Bilmiyorum. Hep kurduğum gibi kurdum. Normalde linuxtan windowsa geçebiliodum. Ne olduysa Q4OS linuxu kurduktan sonra oldu. Başka linuxlar kurabiliyorum ama windows kurulmuyor

Şimdi baktım disk 2 parça 1.si 537 mb lik fat32 2.si ise Ext4

Son düzenleme:
Ext4 diski FAT32, NTFS çevirip deneyin.

Ventoy ile bir USB'den başlatılabilir Linux dağıtımı seçin ve Windows ISO'sunu Ventoy içine atın.
USB'den Linux'a girip herhangi bir disk programı üzerinden SSD'yi formatlayıp Windows'a giriş yapın.

Ventoy ile bir USB'den başlatılabilir Linux dağıtımı seçin ve Windows ISO'sunu Ventoy içine atın.
USB'den Linux'a girip herhangi bir disk programı üzerinden SSD'yi formatlayıp Windows'a giriş yapın.
merhablar, Zorin os kullanmaktayım ve windowsa geçemedim ben de, sizce bahsettiğiniz disk biçimlendirme sorunumu aşağıdaki videomdaki sorun?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

merhablar, Zorin os kullanmaktayım ve windowsa geçemedim ben de, sizce bahsettiğiniz disk biçimlendirme sorunumu aşağıdaki videomdaki sorun?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben bu sorunu önce linux mint e geçip ordan Windows a geçerek çözdüm. O şekilde olmuştu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı