1 156318 Kilopat Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 3.722 Makaleler 5 Çözümler 14 8 Şubat 2021 #71 Linux'a heves edenler, kurun bakalım bilgisayarınıza. Linux neymiş görün. Öyle kızgın atmakla olmuyor.
Linux'a heves edenler, kurun bakalım bilgisayarınıza. Linux neymiş görün. Öyle kızgın atmakla olmuyor.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 8 Şubat 2021 #72 156318 dedi: Linux'a heves edenler, kurun bakalım bilgisayarınıza. Linux neymiş görün. Öyle kızgın atmakla olmuyor. Genişletmek için tıkla... Kızgın atanların çoğu zaten kullanmış ve kullanmakta olan kişiler. Heves edenler yorumunuzu görüp kaçıyor.
156318 dedi: Linux'a heves edenler, kurun bakalım bilgisayarınıza. Linux neymiş görün. Öyle kızgın atmakla olmuyor. Genişletmek için tıkla... Kızgın atanların çoğu zaten kullanmış ve kullanmakta olan kişiler. Heves edenler yorumunuzu görüp kaçıyor.
Said Nursi Hzretleri Picopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 689 8 Şubat 2021 #73 Unturned dedi: Mesela ne gibi değişiklikler olmasını istersin? Genişletmek için tıkla... GPL lisansında düzenleme olmalı. Mesela ben senin dağıtımının üstüne ekleyip kendiminkini yapıyorum. Siz hiç bir hak iddia edemiyorsunuz. Linux Mint gibi aynı. Başkası senin dağıtımının üstünden ekmeğini yer. Artı olarak çatallamaya izin veriliyor.
Unturned dedi: Mesela ne gibi değişiklikler olmasını istersin? Genişletmek için tıkla... GPL lisansında düzenleme olmalı. Mesela ben senin dağıtımının üstüne ekleyip kendiminkini yapıyorum. Siz hiç bir hak iddia edemiyorsunuz. Linux Mint gibi aynı. Başkası senin dağıtımının üstünden ekmeğini yer. Artı olarak çatallamaya izin veriliyor.