Linux'un Windows'tan üstün olduğu noktalar

Hocam bu Linux'un hangi sürümü ve hangi özelleştirme paketini kurdunuz? (ben Linux cahiliyim bilmediğimden soruyorum)

Öyle ama başka kullanabileceğimiz bir işletim sistemi yok. Linux oyunlar için biraz sıkıntılı.
Oyununu da GNU/Linux'ta oynayan bir sürü insan tanıyorum. Bazı oyunlar hiç çalışmıyor doğru, ben de oyun oynamak için Windows'a geçiyorum ama oyun oynamadığım zaman hep GNU/Linux'tayım. Kalan bütün işlerimi GNU/Linux üzerinden yapıyorum. Dual boot diye bir şey var hani ikisini de kullanabilirsin.

Hocam bu Linux'un hangi sürümü ve hangi özelleştirme paketini kurdunuz? (ben Linux cahiliyim bilmediğimden soruyorum)
Linux Mint Cinnamon. Şu videodaki ilk 5 adım yeterli olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Snap kurup snap üzerinden program indirmişsin. Ubuntu kullanıyor olsaydın bu snap kurulu olarak gelirdi ve yazılım mağazasında snap uygulamalarını görebilirdin ve programı kullanmak için komut yazmana gerek kalmazdı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ubuntu dışındaki dağıtımlara da Snap Store
kurulabiliyor. Arayüz üzerinden indirmeler yapılabiliyor bu şekilde.

[CODE title="Snap Store" highlight="1"]sudo snap install snap-store[/CODE] şeklinde tek seferlik bir komut ile Snap Store kurulup terminalsiz işler halledilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…