S2mple100Lesh
Centipat
Lion pilli laptopta sarja takarak oyun oynarsak bir sey olmaz degil mi? (Oyuncu laptopu)
Lion pilli laptopta sarja takarak oyun oynarsak bir sey olmaz degil mi? (Oyuncu laptopu)
Oyuncu laptop dediğinize göre yeni nesil batarya kullanıyor. Yani şarjınızı %95 ve üstündeyken fişte olsa bile doldurmuyordur. 2. Si ise pil çıksa bile siz bunu çıkarıp bir köşeye koysanız bunun ömrü yine bitecek. Ben 2 yıl boyunca fişte oynadım. Ve satmadan önce yaptığım batarya sağlık testinde pilin sadece %3 ü aşınmıştı. Size tavsiyem eğer dediğim gibi %95 ve üstündeyken "prize takılı dolmuyor" diyorsa pilinizi %100 seviyesine getirip fişte kullanmanız. Ayda bir ise fişten çıkarıp bataryayı %20-30 seviyesine kadar boşaltıp bilgisayar "kapalıyken" pili tekrar doldurup fişte kullanmanız. Bu şekilde bataryanızın ömründen çalmazsınız.Lion pilli laptopta sarja takarak oyun oynarsak bir sey olmaz degil mi? (Oyuncu laptopu)
Mesela sarj %20 ve laptopu sarja taktim ve oyun oynamaya basladim o sekilde sikinti olur mu yoksa sarjin %100 olmasini bekliyim ve %100 olunca mi sarjda kullaniyim onu merak ediyorum?Oyuncu laptop dediğinize göre yeni nesil batarya kullanıyor. Yani şarjınızı %95 ve üstündeyken fişte olsa bile doldurmuyordur. 2. Si ise pil çıksa bile siz bunu çıkarıp bir köşeye koysanız bunun ömrü yine bitecek. Ben 2 yıl boyunca fişte oynadım. Ve satmadan önce yaptığım batarya sağlık testinde pilin sadece %3 ü aşınmıştı. Size tavsiyem eğer dediğim gibi %95 ve üstündeyken "prize takılı dolmuyor" diyorsa pilinizi %100 seviyesine getirip fişte kullanmanız. Ayda bir ise fişten çıkarıp bataryayı %20-30 seviyesine kadar boşaltıp bilgisayar "kapalıyken" pili tekrar doldurup fişte kullanmanız. Bu şekilde bataryanızın ömründen çalmazsınız.
%20 olunca kapatıp şarj etmenizi öneririm ama tam bilgim yokMesela sarj %20 ve laptopu sarja taktim ve oyun oynamaya basladim o sekilde sikinti olur mu yoksa sarjin %100 olmasini bekliyim ve %100 olunca mi sarjda kullaniyim onu merak ediyorum?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.