Lisans nasıl kaldırılır?

İnternette bir sıkıntı yok gibi duruyor.Format atsam düzelmez mi
Kestirmek zor ancak yukarıda kısmen ve dolaylı bir cevap verdim sayılır: O komutlar BIOS ta kayıtlı lisansı silmez. Yani format atsanız bile kuvvetle muhtemel yine kendiliğinden etkinleşir.
PC yi yeniden başlatmanıza rağmen yine etkin yazıyor ise diyebileceğim şey şu..
Windows o kadar çok güncelleniyor ve o kadar çok değişiklik oluyor ki çoğu durumda kesin cevap vermek çok zorlaştı.

Etkinleşme ihtimalini düşürmek istiyorsanız format öncesi BIOS pilini sökerek sıfırlayın. İlave olarak TPM ile ilgili sıfırlama ayarları var ise onları da sıfırlayın.

Kestirmek zor ancak yukarıda kısmen ve dolaylı bir cevap verdim sayılır: O komutlar BIOS ta kayıtlı lisansı silmez. Yani format atsanız bile kuvvetle muhtemel yine kendiliğinden etkinleşir.
Windows o kadar çok güncelleniyor ve o kadar çok değişiklik oluyor ki çoğu durumda kesin cevap vermek çok

Windows o kadar çok güncelleniyor ve o kadar çok değişiklik oluyor ki çoğu durumda kesin cevap vermek çok zorlaştı.
Anlıyorum hocam.Lisans oldukdan sonra oldu bu laglanmalar falan.Pingde ve fpsde bir sorun yok ama takılmalar oluyor anlamsız format atıcam lisans gider herhalde.

Anlıyorum hocam.Lisans oldukdan sonra oldu bu laglanmalar falan.Pingde ve fpsde bir sorun yok ama takılmalar oluyor anlamsız format atıcam lisans gider herhalde.
W11 PRO kullanıyorsanız kesinlikle HOME kurun.
İki nedenle:
1- Home kesinlikle daha iyi ve stabil.
2- Pro dan Home geçmeniz halinde lisans kesinlikle etkinleşmez. (Home dan pro'ya geçerseniz de etkinleşmez.)

İki nedenle:
2- Pro dan Home geçmeniz halinde lisans kesinlikle etkinleşmez. (Home dan pro'ya geçerseniz de etkinleşmez.)
Windows10a geri dönmeyi düşünüyorum ama kararsızım.

İki nedenle:
Hocam
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şu video ile lisanslanmış.

Son düzenleme:
Windows 10 ile Windows 11 arasında geçiş yapmak lisansı etkilemez ve etkinleşir.
PRO-HOME arasında geçiş yapmanız halinde önceki lisans geçersiz olur.

Windows 10 ile Windows 11 arasında geçiş yapmak lisansı etkilemez ve etkinleşir.
PRO-HOME arasında geçiş yapmanız halinde önceki lisans geçersiz olur.
Hocam ben formatı attım win10a geçtim zaten lisansın kaybolmayacağını biliyordum da.Merak ettiğim şey
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şu linkteki videodan etkinleştirildi acaba virüs yada başka birşey olmuş olabilir mi?Kontrol edebilir misin?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı