Polynomial
Attopat
Lisans ve önlisans bölümleri aynı an da okunabilir mi?
Açık öğretim olmak zorunda değil. Halihazırda lisans veya önlisans okuyan birisi YKS'ye girip, bölüm kazanıp o bölüme kayıt olabilir.Herhangi bir lisans programına yerleştiğiniz zaman lisansla aynı anda bir önlisans programını ancak açıköğretim olarak okuyabilirsin. Bkz: İkinci Üniversite nedir?
Efendim benimde aynı durum 4 yıllık örgün lisans kayıtım var sildirmedim. yks girip 2 yıllık örgün önlisansa kayıt yaptıracağım.E-devletten online kayıt yapabilir miyim ? yoksa yüzyüze mi yapılıyor siz nasıl bir yol izlediniz?? harç ödemesi nasıl oluyor?Açık öğretim olmak zorunda değil. Halihazırda lisans veya önlisans okuyan birisi YKS'ye girip, bölüm kazanıp o bölüme kayıt olabilir.
Aynı anda örgün lisans ve örgün önlisans okuyorum.
Merhaba, aynı şeyi ben de yapıcam da sizde herhangi bir sıkıntı oldu mu. İki bölümü aynı anda okudunuz mu? Yoksa lisans kaydımı sildirmem gerekiyor mu?Efendim benimde aynı durum 4 yıllık örgün lisans kayıtım var sildirmedim. yks girip 2 yıllık örgün önlisansa kayıt yaptıracağım.E-devletten online kayıt yapabilir miyim ? yoksa yüzyüze mi yapılıyor siz nasıl bir yol izlediniz?? harç ödemesi nasıl oluyor?
@AJFA
Efendim geri dönüşünüzü bekliyorum .
Benim örgün lisans var, kayıtı sildirmedim ve yks tekrar girdim örgün önlisans okuyacağım. Kayıt yaparken e -devlette sorun olur mu? siz hangi yöntemle kayıt yaptınıız
Merhaba, aynı şeyi ben de yapacağım da sizde herhangi bir sıkıntı oldu mu? İki bölümü aynı anda okudunuz mu? Yoksa lisans kaydımı sildirmem gerekiyor mu?
Öncelikle geri dönüş yaptığınız için teşekkür ederim. Peki aynı üniversitede örgün lisans ve örgün önlisans okumak mümkün mü ? Bu konu hakkında bir bilginiz var mı ?Sıkıntı olmadı. Benim ilk örgün lisans kayıtım vardı sonrasında örgün ön lisansa e-devletten Online kayıt yaptım. En sondaki ise AÖF ile ilgilidir. Hepsi aktif öğrenci ve normal öğretim süresi içerisindedir. Her okul farklıdır. Ama aynı üniversitede hem örgün lisans hem örgün ön lisans olabilir sanırım. Sadece ders programları sıkıntı olabilir ama öğrenci işleri ile görüşmenizi tavsiye ederim aynı üniversite olacaksa.
Büyük ihtimal olabilir üniversitenin öğrenci işleri daire başkanlığını veya YÖK'ü arabilir sorabilirsiniz. fakültelerin/meslek yüksekokulların öğrenci işleri bazen bilemiyor.Öncelikle geri dönüş yaptığınız için teşekkür ederim. Peki aynı üniversitede örgün lisans ve örgün önlisans okumak mümkün mü ? Bu konu hakkında bir bilginiz var mı ?
Tamamdır, çok teşekkür ederim.Büyük ihtimal olabilir üniversitenin öğrenci işleri daire başkanlığını veya YÖK'ü arabilir sorabilirsiniz. fakültelerin/meslek yüksekokulların öğrenci işleri bazen bilemiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.