Lisans.website güvenilir mi?

260448

Kilopat
Windows'un tüm sürümleri, Office uygulamalarının tüm sürümleri mevcut. Sitede anladığım kadarıyla lisans anahtarları, aktivasyon uygulamaları vs yok. Kısaca illegal içerik olarak sadece ISO dosyalarını sunuyorlar. Sizce bu site güvenilir mi? Orijinal lisans ile aktif olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows'un tüm sürümleri, Office uygulamalarının tüm sürümleri mevcut. Sitede anladığım kadarıyla lisans anahtarları, aktivasyon uygulamaları vs yok. Kısaca illegal içerik olarak sadece ISO dosyalarını sunuyorlar. Sizce bu site güvenilir mi? Orijinal lisans ile aktif olur mu?
Direkt microsoftun sitesinden indirsene ISO dosyalarını. Sonra lisans anahtarı alırsın 30-40 tl ye etkinleştirirsin.

Güvenilirliği tartışılır. Çünkü dosyaları dirket Microsoft'un sitesinden çekmek yerine Drive'a yüklemişler. Tabii, MD5 ve SHA1 değerleriyle orijinalliği anlaşılabilir.

Onun yerine bu bağlantı kullanılabilir. En azından dosyaların nereden geldiğini biliyoruz.

Eğer para harcamak istemiyorsan programlar ile de lisans yapabilirsin. Tabii sana kalmış bir durum.
KMSpico'dan mı bahsediyorsunuz? Peki, bu tür yazılımların sisteminizi tehditlere nasıl açık bıraktığını ve sisteme nasıl gereksiz yük bindirdiğini biliyor musunuz?

Güvenilirliği tartışılır. Çünkü dosyaları dirket Microsoft'un sitesinden çekmek yerine Drive'a yüklemişler. Tabii, MD5 ve SHA1 değerleriyle orijinalliği anlaşılabilir.

Onun yerine bu bağlantı kullanılabilir. En azından dosyaların nereden geldiğini biliyoruz.

KMSpico'dan mı bahsediyorsunuz? Peki, bu tür yazılımların sisteminizi tehditlere nasıl açık bıraktığını ve sisteme nasıl gereksiz yük bindirdiğini biliyor musunuz?
O bağlantıdan artık Windows sürümleri indirilemiyor.

Genelleme olarak söyledim hem program bile kullanmasına gerek yok.Ücretsiz lisans key leri oluyor.Program konusunda ise eğer kendisi bilgili ise uygulamadaki virüsün nasıl çıkartılacağı konusunda çözüm uygulayabilir.Yükü halledebilir mi bilmiyorum o konuda bir bilgim olmadığından bir şey söyleyemem.

Genelleme olarak söyledim hem program bile kullanmasına gerek yok. Ücretsiz lisans keyleri oluyor. Program konusunda ise eğer kendisi bilgili ise uygulamadaki virüsün nasıl çıkartılacağı konusunda çözüm uygulayabilir. Yükü halledebilir mi bilmiyorum o konuda bir bilgim olmadığından bir şey söyleyemem.
Ücretsiz lisans keyleri çalışmıyor; 100 tane key denemişimdir ve denediklerimin hiçbiri çalışmamıştır. Ayrıca o keyler korsan statüsüne girer ve güvenlik riski bulundurur.

Uygulama virüs değil, sistemi virüslere karşı açık hâle getirir. SmartScreen'i ve Windows Defender'i devre dışı bırakır ve kendini istisnalar listesine ekler. Her gün saat 11.59'da eklediği lisans anahtarını günceller.

C:\Windows\Setup\Scripts dizinini temizleyerek çakışmaları önler. Ayrıca "null" komuduyla Windows'u aktif gibi gösterir.

KMSpico'dan kurtulmak için en temiz yol formattır.

O bağlantıdan artık Windows sürümleri indirilemiyor.
Çok kötü oldu. En güvenilir bağlantılardan bir tanesiydi çünkü bağlantıları Microsoft'tan çekiyordu.

Ücretsiz lisans keyleri çalışmıyor; 100 tane key denemişimdir ve denediklerimin hiçbiri çalışmamıştır. Ayrıca o keyler korsan statüsüne girer ve güvenlik riski bulundurur.

Uygulama virüs değil, sistemi virüslere karşı açık hâle getirir. SmartScreen'i ve Windows Defender'i devre dışı bırakır ve kendini istisnalar listesine ekler. Her gün saat 11.59'da eklediği lisans anahtarını günceller.

C:\Windows\Setup\Scripts dizinini temizleyerek çakışmaları önler. Ayrıca "null" komuduyla Windows'u aktif gibi gösterir.

KMSpico'dan kurtulmak için en temiz yol formattır.

Çok kötü oldu. En güvenilir bağlantılardan bir tanesiydi çünkü bağlantıları Microsoft'tan çekiyordu.
Evet o yüzden sordum. Diğer bilgisayarıma Lisans.website'den kurdum sorun yok gibi duruyor. Windows 7 güncellemelerinin hiçbiri yok, en son değiştirme tarihi 2010 gözüküyor.

Evet o yüzden sordum. Diğer bilgisayarıma Lisans.website'den kurdum sorun yok gibi duruyor. Windows 7 güncellemelerinin hiçbiri yok, en son değiştirme tarihi 2010 gözüküyor.
Muhtemelen MSDN ISO kalıplarını kullanıyor yani güvenilir gibi duruyor. O siteyi daha önce kullanmadım.

2010 olarak görünmesi normaldir, Service Pack 1 de o zamanlarda çıkmıştı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı