Onu bilmem ama benim en güvendiğim "saglamlisans.com" sitesidir buradan çok key almışlığım var 2 sene geçti bir sorun yaşamadım hala pc' imde, hem birçok kişide onaylıyor bu siteyi bir bak istersen.Verdiği keyler nasıl acaba, bilgisi olan var mı?
Onu bilmem ama benim en güvendiğim "saglamlisans.com" sitesidir buradan çok key almışlığım var 2 sene geçti bir sorun yaşamadım hala PC' imde, hem birçok kişide onaylıyor bu siteyi bir bak istersen.
Buradaki konuda anlatmışlar bir bak istersenMSI VMD kapatmayı biliyor musunuz acaba?
Buradaki konuda anlatmışlar bir bak istersen.
Çözüldü: MSI laptop VMD sekmesi aktif değil
Selam arkadaşlar, yeni laptop aldım Windows 11 yüklemeye çalışırken diskleri görmedi, internette VMD seçeneğini kapatın diyor ama kapatma sekmesi de aktif değil. Nasıl ayarlayabilirim?www.technopat.net
AMD Ryzen 7500FSürücüleri nereden bulabilirim?
Kurulum aşamasında tıkandım.
Sürücüleri nereden bulabilirim?
Kurulum aşamasında tıkandım.
AMD Ryzen 7500F
Nasıl USB'ye atılır hakkında:
Selam arkadaşlar, yeni laptop aldım Windows 11 yüklemeye çalışırken diskleri görmedi, internette VMD seçeneğini kapatın diyor ama kapatma sekmesi de aktif değil. Nasıl ayarlayabilirim?www.technopat.net
@talha1481 ayrıca seninkine uyumlu olan kurulumu burada anlatmışlar buradan takip et.
AMD Ryzen 5 7500F Driver'ını nereden bulabilirim?
Merhaba, AMD Ryzen 5 7500F işlemcinin driverlarını nereden bulabilirim?www.technopat.net
@talha1481 ne yaptın çözebildin mi verdiğim linklerdeki kaynaklardan?
@talha1481 ayrıca seninkine uyumlu olan kurulumu burada anlatmışlar buradan takip et.
AMD Ryzen 5 7500F Driver'ını nereden bulabilirim?
Merhaba, AMD Ryzen 5 7500F işlemcinin driverlarını nereden bulabilirim?www.technopat.net
@talha1481 ne yaptın çözebildin mi verdiğim linklerdeki kaynaklardan?
@talha1481 tamamMSI A620M-E SSD'yi görmüyor yanlış yazmışım KB.
Laptop değil kasa hocam.
Anakart sürücüleri tekrardan indirmek gerekiyormuş sanırım yarın test edip bilgi vereceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.