Lisanslı bilgisayara Windows 10 nasıl kurulur?

Makaleler
17
Daha fazla  
Arkadaşlar eski bilgisayarıma kendi CD'si ile format atıyordum ancak laptopun yanında CD çıkmadı diye biliyorum. Windows 10 orijinal. Windows 10 ISO indirerek mi format atacağım? Sadece hangi yöntemle atacağımı sormak istiyorum. Gerisini yaparım, biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
ISO'yu USB belleğe yazdırarak kurabilirsiniz.

Windows'un kendi sitesinden ISO dosyasını indirip USB belleğe yazdırırsanız zaten sürümü kendi algılayıp ona göre kurulum yapıyor. Kurulum sonunda ise internete bağlandığınız an otomatik olarak etkinleştirme yapılıyor... Herhangi bir yere ürün anahtarı girmenize gerek yok yani.

Windows'un kendi sitesinden ISO dosyasını indirip USB belleğe yazdırırsanız zaten sürümü kendi algılayıp ona göre kurulum yapıyor. Kurulum sonunda ise internete bağlandığınız an otomatik olarak etkinleştirme yapılıyor... Herhangi bir yere ürün anahtarı girmenize gerek yok yani.
Peki çok teşekkür ediyorum. İlk defa lisanslı bir laptopa format atacağım için nedir ne değildir bilmiyordum. Şuan tüm soru işaretleri kalktı kafamdan. Teşekkürler tekrardan.

Peki çok teşekkür ediyorum. İlk defa lisanslı bir laptopa format atacağım için nedir ne değildir bilmiyordum. Şuan tüm soru işaretleri kalktı kafamdan. Teşekkürler tekrardan.
Hocam bir de Microsoft' un sitesinde telefonla girince direk Win 10 ve bit türünü seçip indirebiliyorum ancak pc den girince aynı seçenekler olmuyor. Media Creation Tool indirmemi istiyor. Onu indirdim oradan da başka bir bilgisayar için kurulum dosyası hazırlama bölümünden Win 10, 64 bit ve Türkçe seçip ilerledim. İSO dosyası ve USB belleğe yazmayı söylüyordu ben İSO' yu seçim USB belleğe sonra kendim yazacağım. Sanırım doğru yoldayım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı