Lisanslı PDF soru bankası var mı?

fittedsaturn

Hectopat
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
casper nirvana x500
i7 1065g7
16gb ddr4 2600 mhz single chanel
iris plus g7 128mb vram
500 gb m.2 ssd
Meslek
öğrenci
Arkadaşlar biliyorsunuz Telegram gibi yerlerde soru bankalarının kaçak PDF'leri var ve gerçek kitaplar da çok pahalı olduğu için bu kaçak PDF'lere de ilgi bir hayli yüksek ama ben emek harcayarak helal bir şekilde üniversite kazanmaya çalışırken işime haram karıştırmak istemiyorum. Sonuçta kaçak PDF kullanmak kul hakkı. Benim lisanslı soru bankası PDF'lerine ulaşabileceğim yerler var mı?

Soru bankasını alamayacak durumdaysanız kaçak kullanıp kullanmamanızın bir önemi yok. Kullan gitsin.

Aslına bakarsan alamayacak durumda değilim ancak çok fazla kitap taşımak istemiyorum. Düşündüm ki IPad'e PDF'leri indirsem her yerde kitaplarım yanımda olur.

Arkadaşlar biliyorsunuz Telegram gibi yerlerde soru bankalarının kaçak PDF'leri var ve gerçek kitaplar da çok pahalı olduğu için bu kaçak PDF'lere de ilgi bir hayli yüksek ama ben emek harcayarak helal bir şekilde üniversite kazanmaya çalışırken işime haram karıştırmak istemiyorum. Sonuçta kaçak PDF kullanmak kul hakkı. Benim lisanslı soru bankası PDF'lerine ulaşabileceğim yerler var mı?
Bazı yayınlarda öğrenci olarak hesap oluşturunca çoğu kitabın e kitap hali öğrencinin kullanımına sunuluyor.
Şimdiki yöntem biraz saçma ama kullanabilirsin belki: Kitapların orijinal hallerini fiziksel olarak aldığın zaman aldığın kitabın kaçak pdf ini kullanman günah olmaz bence.

Bazı yayınlarda öğrenci olarak hesap oluşturunca çoğu kitabın e kitap hali öğrencinin kullanımına sunuluyor.
Şimdiki yöntem biraz saçma ama kullanabilirsin belki: Kitapların orijinal hallerini fiziksel olarak aldığın zaman aldığın kitabın kaçak PDF'ini kullanman günah olmaz bence.

Teşekkür ederim. İlk yöntemi araştıracağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı