SteelAlazul
Centipat

Lisanssız Windows 10 oyun oynarken sorun yaratır mı?

Bu OEM keyleri biosa gömebiliyormuyuz ? Her formatta 20 tl vermek istemem. Sanırım tek kullanımlık keyler bunlar.Yaratma imkanı var. Sonuçta o işletim sistemini crackleyen insan bir şeyler kazanmak istediği için bilgisayarına saçma sapan trojanlarla doldurabilir. Kesinlikle sorun yaratır diyemeyiz fakat yaratma imkanı vardır. Siz en temizinden gidin 20 TL'ye OEM bir Windows 10 key alın.
Tek kullanımlık key değil, sen onu bir kere etkinleştirince ana kartına gömülüyor her formatta kendisini etkinleştiriyor yazmana bile gerek kalmıyor.Bu OEM keyleri biosa gömebiliyormuyuz ? Her formatta 20 tl vermek istemem. Sanırım tek kullanımlık keyler bunlar.
Anladım. Teşekkür ederim.Etkiler, gün gelir bilgilerinde çalınır.
Tek kullanımlık key değil, sen onu bir kere etkinleştirince ana kartına gömülüyor her formatta kendisini etkinleştiriyor yazmana bile gerek kalmıyor.
OEM devri bitti diye biliyorum, microsoft OEM keyleri yasakladı.Siz en temizinden gidin 20 TL'ye OEM bir Windows 10 key alın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.