Arkadaşlar lise 11.sınıfım 3-4 dersten kalacağım gibi edebiyattan geçiyorum toplam ortalamam 50 üstü. Bazıları 3 ders diyor bazıları 6 doğrusu nedir?
Arkadaşlar lise 11.sınıfım 3-4 dersten kalacağım gibi edebiyattan geçiyorum toplam ortalamam 50 üstü. Bazıları 3 ders diyor bazıları 6 doğrusu nedir?
3 ders olayı 9. ve 10. sınıflar için 11 ve 12 lere farklı sistem uygulanıyor. 11, 12 lerde sınır yok.Arkadaşlar lise 11.sınıfım 3-4 dersten kalacağım gibi edebiyattan geçiyorum toplam ortalamam 50 üstü. Bazıları 3 ders diyor bazıları 6 doğrusu nedir?
Ders sayı sınırı yok. Baraj dersten kalma ve iki dönemin ortalaması 50'yi geçtiği takdirde ortalama ile geçiyorsun. Baraj dersten kalırsan sorumlu olarak geçersin. İki dönem ortalaması 50 altında olduğu anda direkt olarak sınıfta kalırsın.
3 ders olayı 9. ve 10. sınıflar için 11 ve 12'lere farklı sistem uygulanıyor. 11, 12'lerde sınır yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.