Lise 1'de kaç saat çalışılmalıdır?

Katılım
7 Eylül 2014
Mesajlar
163
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar Allah'ın izniyle bu sene lise 1 e geçtim kaç saat çalışmalıyım,bilgisayarı kaldırayım mı?
Bir de hangi derslere ağırlık vereyim?
Herkese teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu sene anadolu olan anadolu öğretmene gideceğim. Ama fen lisesini kazanmışsın iyi birşey yani bence derse vakit ayır fakat bilgisayarı ilk seneden kaldırma. (y):)
 
Günü gününe çalışırsanız takdir alırsınız. Lise 3e giden bir abiniz olarak sınavlara son gün çalışırsanız özellikle tarih coğrafya edebiyat feci zor geliyor mat fizik kimyayı derste öğrenin evde çalışmayla öğrenilmiyor pc'yi hafta sonları açın mümkünse.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese yorumları için teşekkürler.Ben ilk dönem liseye alışmak için bilgisayarı kaldırmayı düşünüyorum.Takdir alırsam İkinci dönem kurar sadece haftasonu bakarım.
 
Ben de lise 3'e gidiyorum. Malatya Fen lisesindeyim. Sana 9.sınıf da tavsiyem günlük tekrar yapman ve bol soru çözmen. Özellikle biyoloji ve kimyada temelin çok iyi olsun. Bir de matematiğe dikkat et. YGS matematik en çok 9'dan çıkıyor. Gerçi size YGS kalır mı orasını bilmem :D PC'yi de kaldırma ben okul zamanı sadece cuma ve cumartesi açıyorum .
 
Önerin için teşekkürler ama ben kendimi bilgisayar konusunda tutamıyorum. Eskiden herhalde 4.sınıfın ilk dönemiydi 512mb ramli bir bilgisayarım vardı ben başından kalkmazdım ve ne oldu 84 ortalamayla takdiri kaçırdım( neyseki teogda 6,7,8 in ortalamaları alındı)bu olay beni çok üzdü bir daha bu duruma düşmemek için bilgisayarı kaldırmak en iyisi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yav kardeşim amma abartıyorsunuz bu olayları. Yok lise 2ye geçtim nasıl çalışayım yok lise1deyim nasıl çalışayım. Bilgisayarı falan kaldırma. Fen lisesine gittiysen ya çok çalışkan derskolik birisin ya gerçekten zekisin yada salladın tuttu. Ben 3. şıkkı yoksayıyorum. Eğer derskolik çalışkan bir tipsen şimdiye kadar ne yapıyorsan onu yapmaya devam et. Ama sadece zekiysen bu sefer biraz daha dersleri dikkatli dinlemeye bak normalden biraz daha fazla çalış. Zaten ilk sınavlardan sonra çalışman yeterli mi değil mi anlarsın. Çok kasmayın lise zamanları bir daha gelmez tadını çıkartmaya bakın ama böyle dedik diye de iyice boka da sarmayın :D

Dipnot : Anadolu lisesi mezunuyum.

Endipnot : Sırf twitterde bu soruları gördüğüm için üye oldum :D Kendinize gelin kasmayın bu kadar :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı