Lise 1'de Nasıl Bir Yol İzlenmeli?

Tekrardan merhaba,

İngilizcenin iyi olması güzel bir şey. Zaten hazırlık sınavı oluyor ve kolay bir şekilde geçebileceğini varsayıyorum. 1 sene boyunca İngilizce görmekten kurtarırsın kendini. Ama Orta Doğu Teknik Üniversitesi'ni kazanırsan eğer, hazırlık yılını okumanı tavsiye ederim. Gerçekten güzel eğitimi.

Öte yandan konu tekrarı yaptıktan sonra test çözebilirsin. Bir iki test yetecektir anlaman için. Fakat Matematik, Fizik, Kimya ve biyoloji yani sayısal derslerde farklı soru çeşitleri oluyor. Özellikle Matematik ve Fizikte. Az çöz farklı soru çeşidinden çöz. 100 tane aynı sorudan mı çözmek daha önemlidir yoksa farklı soru çeşitlerinden 50 tane mi? Tabii ki de ikincisi ;)

Sevgilerle...

Ben yanlış mi yönlendirmiş oluyorum? Lise 1 de okul derslerine önem vermesi yeterli. Arada kaçamak yapmak iyidir. İş kafada biter. Ayrıca ben olsam burada yazılanlara bakıp da yolumu cizmem.
Konuyla alakasız cevap vermişsin ve devam da ediyorsun. Tek yaptığın arkadaşın kafasına girip yolunu yokuşa sürmesini sağlamak. Bu konudaki fikirlerini kendine sakla.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı