iPhone 13 modeli alınır mı?

iPhone 13 modeli alınır mı? Vatan Bilgisayar ve MediaMarkt'ta aynı fiyata (33.749 TL) (18.10.2025) (Sıfırmı bilmiyorum) alınır mı sizce? Android diyenler tabii ki de Android almak istesem kesinlikle S24 FE modelini alırım ancak amaç iPhone.
Kankam 7-8k koyabiliyorsan eğer 16e alabilirsin. Özellik olarak, uzun sürüm güncelleme desteği açısından daha mantıklı bence. Ama o kadar para ekleyemezsen de sorun yok en az 3-4 sene gideri var 13'ün.

Bana sorarsan sıfır alınmaz. Ancak ikinci el uygun fiyata bulursanız acımayın hala gideri var (sıfır fiytatı hariç) yaklasık 8K ekleyerek 16e alınabiliyor en güncel olarak. Veya Samsung S24 alınabilir. Xiaomi, Realme gibi Çinli markaları önermiyorum şahsi olarak. Xiaomi'lerin sıkıntılı çıkma olasılığı çok yüksek (yaşandı) Android'de Çinlileri tercih etmeyin bence. Samsung'da çok iyi iş çıkarır. 2024 de çıkış yapmış S24 modeli. iPhone 13 ise 2021 de çıkmış ve aynı fiyatta.

Ancak benim gibi iOS arayüzüne delicesine alıştıysanız ve Android kullanamıyorsanız tavsiyem 16e alın minimum. S24 FE almana gerek yok S24 modeli var aynı fiyata ve şahsi tavsiyem bu fiyatta kesinlikle S24 al. Eğer iOS diye delirmiyorsan. Şahsen artık bende Android olarak S24'e geçmeyi düşünüyorum.

Sırf kamerası için vazgeçemeiyorum IPhone'dan çünkü fotoğrafçıyım ben ve her gördüğüm güzelliği, güzel kareyi çekmeye çalışıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı