Matematik olimpiyatları için nasıl bir yol izlenmeli?

Illuıqsxs

Picopat
Daha fazla  
Merhaba 7. sınıfım matematik ilgi duyduğum sevdiğim ve yapabildiğim bir alan ondan dolayı bu alanda daha da kendimi geliştirmek için böyle bir konu açıyorum. Öncelikle merak ettiğim şeyler hangi kaynaklardan çalışmalıyım? Yani bulduğum tek kaynak kanguru matematiğin yarışma hazırlık kitapları kangurunun kitapları hariç başka böyle matematik yarışmaları için tasarlanmış kitaplar var mı? Fiyatı sıkıntı değil. (seviyeme uygun olacak kitaplar yani kalkıp da 10-11.sınıf konusu içermeyen ortaokul müfredatına uygun.)
Matematik yarışmalarına ya da olimpiyatlarına daha önce katılmış kişiler cevaplarsa çok sevinirim.

İnternette profesörler çok zor soruları cözerken nasıl mantık izliyor araştırabilirsin. Çalışmaktan başka bir seçeneğin yok çok çalışmazsan geri kalırsın

Merhaba 7. sınıfım matematik ilgi duyduğum sevdiğim ve yapabildiğim bir alan ondan dolayı bu alanda daha da kendimi geliştirmek için böyle bir konu açıyorum. Öncelikle merak ettiğim şeyler hangi kaynaklardan çalışmalıyım? Yani bulduğum tek kaynak kanguru matematiğin yarışma hazırlık kitapları kangurunun kitapları hariç başka böyle matematik yarışmaları için tasarlanmış kitaplar var mı? Fiyatı sıkıntı değil. (seviyeme uygun olacak kitaplar yani kalkıp da 10-11.sınıf konusu içermeyen ortaokul müfredatına uygun.)
Matematik yarışmalarına ya da olimpiyatlarına daha önce katılmış kişiler cevaplarsa çok sevinirim.
Kral bu işlerle en ufak alakam ve bilgim yok, ingilizce kitapları var sırf olimpiyatlara hazırlanmak için olan onlara bakabilirsin.
Bir de bu tarz içerikler yapan Tunç Kurt ve Derincesi diye bir kanal var sen de biliyorsundur büyük ihtimalle. Onlara bakabilirsin. Buradan da sorunun muhattabı olacak birisinin çıkacağını sanmıyorum açıkçası , hocalarına falan veya bu dediğim gibi videolar çeken kişilere mail ile ulaşabilirsen onlara danışman en iyisi olacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı