Squalo
Kilopat
- Makaleler
- 2
Daha fazla
Dostum ben orada örnek verdim aşcı ol demiyorum. Kendini geliştirmenin yolu iş bulmanın yolu okumaktan geçmiyor. Tamam okumaktan geçiyor ama Türkiye'de değil. Tamam sen okudun, YGS'yi kazandın bilgisayar bölümüne gittin bir tek sen yoksun orada senin gibi bir sürü mühendis senin onlardan farkın olması lazım. Onlardan hiçbir artın olmayacak emin ol. Oğuzhan Memiş diye bir genç bir girişimci var bir röportajında diyor ki iyi bir üniversiteyi bitirmiş ama boş bitirmiş biri yerine kendine güvenen işe yarayacak insanları işe alıyoruz. Ne yalan söyleyeyim etrafımda ablam dahil boş beleş üniversite bitirmiş çok kişi var.Benim asıl amacım çok para kaldırmak değil. Evet,para da önemli. Ama benim hedefim var. Eğer her kafadan bir ses çıkarsa yumruk yemişe dönerim. Yukarılarda yazdığım gibi bilgisayar mühendisi olmak istiyorum yani çok parası var diye aşçılığa kayma gibi bir niyetim yok ve hepinize teşekkürler arkadaşlar. Ve birşey soracağım;gerçekten 2 saat yetiyorsa günde 2 ders çalışsam ? Yani atıyorum bir gün bazı molalarla 4 saat çalıştım ve ilk 2 saat geo son 2 saat başka ders. Nasıl olur ?