Lise 3 Bilişim Dersleri Hakkında

_serkan_

Centipat
Merhaba öncelikle. 10. Sınıfta web - veri tabanı seçimi yapmıştık. Ben web tasarım seçtim ama veri tabanına talep az olduğu için veri sınıfları kapatılıp hepsi web tasarım olmuş. Bu web tasarımda ne göreceğiz? Kodlamadan anlayan birisi değilim bilişim bölümünü bazı nedenlerden dolayı istemeyerek okuyorum. Sınıfta kalma kaygım var ve sürekli stres içindeyim. Bölüm dersi olarak; web tasarım, grafik ve animasyon, açık kaynak işletim sistemi diye dersler var. Kolay mı bu dersler? Cevap verenlere şimdiden teşekkürler. 🙏🙏

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende 10. siniftayim su anda, bilisim okuyorum ve hocalarimizin dedigine gore tamamen cizim ve site tasarimi uzerine yogunlasiliyormus. Cizim dersleri vesaire var oldugunu soylediler. Her dersin bir zorlugu vardir tabi. Bana gore zor degilken size gore acayip karmasik olabilir.

Merhaba öncelikle. 10. Sınıfta web - veri tabanı seçimi yapmıştık. Ben web tasarım seçtim ama veri tabanına talep az olduğu için veri sınıfları kapatılıp hepsi web tasarım olmuş. Bu web tasarımda ne göreceğiz? Kodlamadan anlayan birisi değilim bilişim bölümünü bazı nedenlerden dolayı istemeyerek okuyorum. Sınıfta kalma kaygım var ve sürekli stres içindeyim. Bölüm dersi olarak; web tasarım, grafik ve animasyon, açık kaynak işletim sistemi diye dersler var. Kolay mı bu dersler? Cevap verenlere şimdiden teşekkürler. 🙏🙏
Hangi lise

Çok zorlanmayacağınızı düşünüyorum. Çok zor dersler değildir birazcık uygulamasını kendiniz deneyerek halledebilirsiniz. İsminden dolayı korkmanızı gerektirecek bir durum yok . Uygulamalarla uğraşmak eğlenceli hale gelir zamanla. 👍

Kodlamayı sevmiyorsan ve zorla okuyorsan sana biraz işler zor gelebilir ama dersde dersi dinlersen ve hocaların sözünden çıkmazsan geçersin zira web bölümünde kalan görmedim ben

Valla sistem senelerdir aynı. 😁 Çok zorlanmazsın, zaten pek bir şey gösterdikleri yok. Okula bağlı kalmayıp sen kendini geliştirmeye bak.

Büyük ihtimalle başlangıç olarak HTML CSS JS görürsünüz ki bunlarda hiç korkulacak şeyler değil. Gayet eğleneceğiniz bir sene sizleri bekliyor :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı