Bu arada o baharlar gelsede hemen kurtulamayacağız. Ülkenin iyi duruma gelebilmesi için zamana ihtiyaç var. Bu olayda 1 günde gerçekleşeyemecek. En azından bu arada ingilizce öğrenebilirsiniz.Arkadaşlar Hepinize Teşekkürler Sunu Anladım 20 TL İle Aç Kalmaya Devam Edicem Sanırım İyi Akşamlar Su Baharlar Gelsede Kurtulsak
Dostum acıtasyon yapmaya gerek yok o 20TL için neler yapanlar var. Etrafında bir tane bile ne çalışabileceğin ne bileyim çiğköfteci bilmem ne yok mu? Benim arkadaşım ailesi zor durumda olmadığı halde hem parası için hem de tecrübe için 3 ay sanayide çırak olarak çalıştı. Okumayacaksan da gidip bütün gün oyun/video gibi saçma sapan işerle uğraşmak yerine yarı zamanlı bir işte çalışıp boş zamanlarında da kültürünü ve bilgini arttıracak işler yapmaya odaklan.Arkadaşlar Hepinize Teşekkürler Sunu Anladım 20 TL İle Aç Kalmaya Devam Edicem Sanırım İyi Akşamlar Su Baharlar Gelsede Kurtulsak
Acı gerçekleri çocuğun yüzüne bu kadar sert vurmasaydın iyiydi.Dostum acıtasyon yapmaya gerek yok o 20TL için neler yapanlar var. Etrafında bir tane bile ne çalışabileceğin ne bileyim çiğköfteci bilmem ne yok mu? Benim arkadaşım ailesi zor durumda olmadığı halde hem parası için hem de tecrübe için 3 ay sanayide çırak olarak çalıştı. Okumayacaksan da gidip bütün gün oyun/video gibi saçma sapan işerle uğraşmak yerine yarı zamanlı bir işte çalışıp boş zamanlarında da kültürünü ve bilgini arttıracak işler yapmaya odaklan.
YaşıtızAcı gerçekleri çocuğun yüzüne bu kadar sert vurmasaydın iyiydi.
YaşıtızBen de 11. sınıfım.
Dostum ajitasyon yapmaya gerek yok o 20TL için neler yapanlar var. Etrafında bir tane bile ne çalışabileceğin ne bileyim çiğköfteci bilmem ne yok mu? Benim arkadaşım ailesi zor durumda olmadığı halde hem parası için hem de tecrübe için 3 ay sanayide çırak olarak çalıştı. Okumayacaksan da gidip bütün gün oyun/video gibi saçma sapan işerle uğraşmak yerine yarı zamanlı bir işte çalışıp boş zamanlarında da kültürünü ve bilgini arttıracak işler yapmaya odaklan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.