Lise başvurusu nasıl yapılır?

Anne veya Babanin E-Devlet'i uzerinden degistir ama okul bittiginde yap 2 ay kalmis zaten simdi degistirme, kabul olur mu simdi bilmiyorum.

Okul bitince E-Devlete gir okuluna uygun baska bir okula nakil aldir kabul oluyor zaten.

Nakil aldırabilirsiniz. Nakil aldırmak da her zaman olmaz. Her okulun nakil aldırma zamanı farklıdır çünkü boş kontenjana göredir ki şu anki zamanda da okul değişmenin mümkün olacağını düşünmüyorum çünkü neredeyse kapanacak okullar. O yüzden bir sonraki eğitim döneminin başında deneyin ya da 2.dönemin başında.

Lise değiştirmek için nasıl başka bir liseye başvuru yapabiliriz? Bir zamanı var mı başvuru için?

Merhaba, herhangi bir velinle yetkili müdür yardımcısına gidin hangi liseye gitmek istediğini orada belirtirsin geri kalan süreçte ne oluyor bilmiyorum ama ailende okul idaresine gitmen gerekiyor.

Baktım oradan bulamadım.

Bu siteden yapılıyor galiba. Velinizin e-devleti ile girin. Eğer kontenjan varsa nakil alabilirsin. Olmazsa okulundan yetkili birilerine söylersen yardımcı olabilirler.

Merhaba, herhangi bir velinle yetkili müdür yardımcısına gidin hangi liseye gitmek istediğini orada belirtirsin geri kalan süreçte ne oluyor bilmiyorum ama ailende okul idaresine gitmen gerekiyor.
Evet gittik kontenjanı takip edip açılınca girin dedi ama ben bulamadım nereden göreceğimizi

Bu siteden yapılıyor galiba. Velinizin e-devleti ile girin. Eğer kontenjan varsa nakil alabilirsin. Olmazsa okulundan yetkili birilerine söylersen yardımcı olabilirler.
Oldu teşekkürler :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı