Lisede yaşadığınız en komik anınız nedir?

Uzun eşek oynarken okulun en t... öğretmenine yakalanıp dayak yemiştik. Kilolu bir eleman da vardı. Hoca hadi bunları anladım da sen ne alakasin bellerini mi kırcan adamların deyip ona 3 kere vurmuştu :D

Sonraki teneffüs bir daha oynandı tabii ki. Legallik liselilere uygun değil. Daha komikleri var ama telefondan üşeniyorum.
 
Oho... Hocam çok kötü geldin ya :D.

Birkaçı;
Bizim sınıf ile arka bahçe zemini arasında 1.5 metre yer vardı, 17 kişi camdan atlayıp (4 ders boştu) kaçıp internet kafede CS atmaya gittik. Neyse oturduk bilgisayara falan sonra 2 yan masada meğerse müdür varmış, neyse onu da çağırdık beraber oynadık. Tabii dönünce de okulu temizletmişti ama olsun iyi eğlendik.

Bizim okulu taşıma kararı alındı ve 2. dönem farklı bir yere gittik. Sağ olsunlar dağın başına yaptıkları için okulu en yakın metro vardı ve oda yürüme 25 dk falan sürüyordu. Biz de ne yapalım giderken veya gelirken otostop çekiyorduk neyse işte bigün 3 arkadaş sıkıldık diye aynı camdan atlayıp kaçtık yürüyoruz ama hava bir sıcak ki üf! Sonrasında bir araba geliyordu, otostop çekip bindik sonra adam "gençler nereye, daha okul bitmedi" deyince beyin tak etti ki müdürün arabaya binmişiz. Sağ olsun, biraz kafa adamdı yoksa yanmıştık.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim değil ama en komik anı bu olabilir;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı