Lise değiştirilmeli mi?

swynZz

Decipat
Makaleler
1
Yer
Manisa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
asus dual 4060 msi b560m pro-e i7 11700kf 2x16 gb 3200 mhz ddr4 ram
500 gb ssd

Samsung odyssey g4
cloud 3
dareu a950 pro 1k hz
spirit of aim blue hybrid
Mchose ace 60 pro
Manisa'dayım, Anadolu lisesindeyim, OBP ile girdim. Bugün ilk günümdü, kimseyle tanışamadım. Bütün erkekler futbolcu, kız avcısı. 3-4 kız egolu, kendini övüp diğer insanlar ve hocalarla dalga geçiyor. Çevirmen olmak istiyorum ama MOSTEM lisesine geçmek mantıklı mı? Okulda da tas kafa var biraz.

Manisa'dayım, Anadolu lisesindeyim, OBP ile girdim. Bugün ilk günümdü, kimseyle tanışamadım. Bütün erkekler futbolcu, kız avcısı. 3-4 kız egolu, kendini övüp diğer insanlar ve hocalarla dalga geçiyor. Çevirmen olmak istiyorum ama mostem lisesine geçmek mantıklı mı? Okulda da tas kafa var biraz.

Hocam emin olun Türkiye'nin neresine giderseniz gidin aynı durumla karşılaşacaksınız.

Manisa'dayım, Anadolu lisesindeyim, OBP ile girdim. Bugün ilk günümdü, kimseyle tanışamadım. Bütün erkekler futbolcu, kız avcısı. 3-4 kız egolu, kendini övüp diğer insanlar ve hocalarla dalga geçiyor. Çevirmen olmak istiyorum ama MOSTEM lisesine geçmek mantıklı mı? Okulda da tas kafa var biraz.
Manisa Anadolu lisesini hiç sevmiyorum. MOSTEM çok daha iyidir, yine de ekime kadar bekleyin çünkü dil sınıfı sadece Anadolu liselerinde var obp yetiyorsa diğer Anadolu liselerine nakil denemekte fayda var.

Liseye hoş geldiniz her türlü tip var bir süre daha sabredin.
İlk günden bende böyle bir yanılgıya kapıldım en azından Ekim'e kadar durun.
Hocam emin olun Türkiye'nin neresine giderseniz gidin aynı durumla karşılaşacaksınız.
Ne önerirsiniz kalmalı mıyım bu okulda çevirmen olmak istiyorum ama sosyal hayatta önemli.

Manisa Anadolu lisesini hiç sevmiyorum. MOSTEM çok daha iyidir, yine de ekime kadar bekleyin çünkü dil sınıfı sadece Anadolu liselerinde var obp yetiyorsa diğer Anadolu liselerine nakil denemekte fayda var.
Cumhuriyet lisesindeyim.

ben 10. sınıfta nakil aldırdığımda 2 hafta boyunca yatmıştım kafamı sıradan kaldırmamıştım zamanla illaki kafana uygun birilerini bulursun

Ne önerirsiniz kalmalı mıyım bu okulda çevirmen olmak istiyorum ama sosyal hayatta önemli.

Cumhuriyet lisesindeyim.
Cumhuriyet'i bilmiyorum. :D
Oradan bir arkadaşım var ama. Mezunların çoğu sürünüyor çok azı düzgün bölüm kazanıyor o okulda. Tavsiyem çok takmayın hedefinize odaklanın.

Cumhuriyet lisesindeyim.
Lisede 10. sınıftan sonra herkes acayip değişiyor dil için kalınabilir ama hedefiniz başka olsa başka bir söylem kullanacaktım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı