Lise değiştirilmeli mi?

Cumhuriyet'i bilmiyorum. :D
Oradan bir arkadaşım var ama. Mezunların çoğu sürünüyor çok azı düzgün bölüm kazanıyor o okulda. Tavsiyem çok takmayın hedefinize odaklanın.

Lisede 10. sınıftan sonra herkes acayip değişiyor dil için kalınabilir ama hedefiniz başka olsa başka bir söylem kullanacaktım.
Nedir o söylem hocam?

Cumhuriyet'i bilmiyorum. :D
Oradan bir arkadaşım var ama. Mezunların çoğu sürünüyor çok azı düzgün bölüm kazanıyor o okulda. Tavsiyem çok takmayın hedefinize odaklanın.

Lisede 10. sınıftan sonra herkes acayip değişiyor dil için kalınabilir ama hedefiniz başka olsa başka bir söylem kullanacaktım.
Ticaret borsasına gitmeli miyim sizce?

Her lise böyle, öyle ya da böyle alışıyorsun. Aralarından 2-3 tane temiz eleman bulup kendine dost yap. Yoksa 4 yıl geçmez.

Her lise böyle, öyle ya da böyle alışıyorsun. Aralarından 2-3 tane temiz eleman bulup kendine dost yap. Yoksa 4 yıl geçmez.
10 erkeğiz 7'si kız avcısı futbol sevdalısı diğer 2'si otizmli hocam.

O kadarda bilmiyorum ama hedefine odaklanmanı tavsiye ederim. Dil seçecek varsa onlarla arkadaşlık kurabilirsin bizde eskiden alanda seçilmiyordu 10. sınıfın sonunda alan seçtik siz erken seçeceksiniz ne güzel.😒
Biz ne zaman seçeceğiz?

10 erkeğiz 7'si kız avcısı futbol sevdalısı diğer 2'si otizmli hocam.

Hocam açıkçası diyebileceğim bir şey yok. Emin değilim ama 9'un sonunda alan seçeceksiniz. Ya da eski sistem gibi 10'da seçeceksiniz. O zaman sınıflar dağıldığında bir hal olur belki.

Yan sınıflar iyiyse müdürle konuşmayı deneyebilirsiniz.

Siz 9. sınıf sonunda seçeceksiniz sanırım biz 10. sınıfın sonunda seçtik 11. sınıfta alanlarımızdaydık.
Hocam açıkçası diyebileceğim bir şey yok. Emin değilim ama 9'un sonunda alan seçeceksiniz. Ya da eski sistem gibi 10'da seçeceksiniz. O zaman sınıflar dağıldığında bir hal olur belki.

Yan sınıflar iyiyse müdürle konuşmayı deneyebilirsiniz.
10'da seçiyoruz diye biliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı