Lise devamsızlık dilekçesi yarım gün için yazdırılabilir mi?

ardaflc

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar biliyorsunuzdur, liselerde devamsızlık dilekçeleri ile özürsüz yerine özürlü yazılabiliyor, rapor olmasa bile. Şimdi sabah bir işimiz varsa ve öğleden sonra okula geçsek, yarım gün için dilekçe yazılıyor mu? Yoksa illa tam gün mü yazılıyor? Özürsüz devamsızlığa yarım gün daha yazdırmak istemiyorum şimdi özürlüye yazdırılıyorsa daha iyi olur.

Ek olarak bir sorum daha var; okulda olmadığımız bir saatte yazılı sınav olursa tekrar girebilmek için kesinlikle rapor mu gerekir yoksa dilekçe ile halledilebilir mi?

Son düzenleme:
Arkadaşlar biliyorsunuzdur, liselerde devamsızlık dilekçeleri ile özürsüz yerine özürlü yazılabiliyor, rapor olmasa bile. Şimdi sabah bir işimiz varsa, öğleden sonra okula geçsek, yarım gün için dilekçe yazılıyor mu? Yoksa illa tam gün mü yazılıyor? Özürsüz devamsızlığa yarım gün daha yazdırmak istemiyorum, şimdi özürlüye yazdırılıyorsa daha iyi olur.

Ek olarak bir sorum daha var; okulda olmadığımız bir saatte yazılı sınav olursa tekrar girebilmek için kesinlikle rapor mu gerekir yoksa dilekçe ile halledilebilir mi?

Hocam okulun yaptığı yazılıysa okulun insafındasın ama bildiğim kadarıyla MEB göndermişse rapor gerekiyor çünkü kağıtlar teslim ediliyor.

Hocam okulun yaptığı yazılıysa okulun insafındasın ama bildiğim kadarıyla MEB göndermişse rapor gerekiyor çünkü kağıtlar teslim ediliyor.

Sınavlar okulun yaptığı yani hocaların hazırladığı sınavlar ama sınavın olduğu gün dilekçeyi kabul edeceklerini ben de pek zannetmiyorum.

Arkadaşlar biliyorsunuzdur, liselerde devamsızlık dilekçeleri ile özürsüz yerine özürlü yazılabiliyor, rapor olmasa bile. Şimdi sabah bir işimiz varsa ve öğleden sonra okula geçsek, yarım gün için dilekçe yazılıyor mu? Yoksa illa tam gün mü yazılıyor? Özürsüz devamsızlığa yarım gün daha yazdırmak istemiyorum şimdi özürlüye yazdırılıyorsa daha iyi olur.

Öğretmenin sınavdan kaçmak için izin aldığını söyleyebilir en temizi rapor alman olacaktır. Hocanın inisiyatifine kalıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı