Lise diplomasıyla nerede çalışılabilir?

Universiteye çok kafa takma, diploma işin piyonu olmak bence Türkiye de internet devrindeyiz sınırsız kaynak var kendini geliştirmeye bak yazılım falan ögren mesela oyun motoru kullanmayı ögren ne istiyorsan yap.Unity ögrenceksen istersen bildiğim kurs atarım onu ben ondan ögrendim hoca sayesinde çok güzel umudum oldu.
İsterim ama çok uzun iş, zaman ayırmak gerekiyor. Araştırdım biraz, emek istiyor.
1 sene oturup YKS kas ilgin olan bir muhendislige yerles daha sonrasinda eline diplomani alirsin okudugun alanda kendini gelistirirsin ancak boyle saydigin kriterlerde bir is bulursun.
YKS'de TYT kasıcam. Polis memurluğuna girmek istiyorum. Dün kitap defter açtım internetten takip ediyorum. Keşke bu yıl çalışsaymışım ama geçti artık.
İnternetten yapılan tek 1 iş yok. Ben senin yeteneklerini bilemem. Programlama ile uğraşabilirsin, site işleriyle uğraşabilirsin, oyun oynayarak kazanabilirsin Knight Online gibi çevrim içi oyunlara ama yatırım gerekiyor. Bir şey vermeden 1 şey alamazsın. En kötü 10 bin liralık 1 karakterin veya 3-4 bilgisayarın olmalı.
Program işleri gerçekten uzun zamanda öğrenilen işler hocam, çok teşekkür ederim ama şansımı YKS PYMO ile denemek istiyorum. En kötü POMEM girmek istiyorum.

Orta öğretim(Lise) kpssinden güzel bir puan alırsan (90 civarı) memur olark herhangi bir yerde başlar ve bölüm değiştirebilirsin. Onun harcinde 4 yıllık güzel bir bölüm okumalısın. Eğer özel sektörde iş bulması zor bir bölüm okursan kpss/yüksek lisansdan başka seçeneğin olmaz onlarda hemen olmaz anlıyacağın uzun bir maraton var önünde ya güzel bir işe atıl meslek sahibi ol ya da aklını kullanıp orta öğretim kpssinden bir şeye sap ol.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı