Lise ilk sınıfta ortalamayı 90 üstü tutmak için neler yapılabilir?

• Konuyu başlatan Mrerg
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 1.017
Konuyla alakasız ama ben meslek lisesi okudum benim yaptığım adaletli bir şekildeydi sınıfın en iyi PC'den anlayan kısısı benim o yüzden cogu ise beni yolluyorlardı bu da demek oluyor ki ekstra puan hocalar ile aranı iyi tut gerekirse yalakalık yap benim zamanımda son gün calışırdık sınava o bile yeterliydi

Bu okul eskiden kolejdi. 15 Temmuz darbesinden sonra devlet Anadolu imam hatip yaptı yani az çok tahmin edebiliyosundur nasıl bir okul olduğunu /:

Hee tamamdır hocam o konulara girmeyelim mesajlar silinmesin anladım olayı. Bende şu anki imamhatipten memnun değilim zorunlu namaz kıldırıyolar gusülsüz olmamıza rağmen bizde sınıfta dolaplara saklanmak zorunda kalıyoruz maalesef.

Ama dostum notlarla alakalı şunu söyleyebilirimki ben ilk başta konuyu çalıştım, sonra konuyu chat GPT'ye anlatmasını söyledim ve chat GPT'nin yazdığını deftere yazdım. Aileme konulardan soru çıkartıp bana sormasını istedim. Mesela fizikte alt dallardan elektromanyetizma dalı hangi uzmanlık alanlarıyla ilgilenir gibi (soru saçma gelebilir biyoloji sınavına çalışıyorum yorgunum kusura bakma)

Derse günü gününe çalışıp sınavları hocanızın istediği şekilde yapacaksınız. Örneğin edebiyat sınavında, hocanız kısa cevaplar istemiyorsa kısa cevaplar yazmayacaksınız. Günü gününe dersinize çalışacaksınız ve hocanızın sınavda ne istediğini öğreneceksiniz, bunları yapabilirseniz başarılı olursunuz.

Merhaba arkadaşlar ben 8. sınıfta LGS için hazırlanıyordum fakat sınavda başarısız oldum.
311 aldım ve OBP puanım 75 olduğu için tercihlerime Anadolu imam hatip yazdım (meslek lisesine gitmeyi istemediğim için). Okul beklediğim gibi değildi. Benim bazı fikirlerim görüşlerim onlarınkinden farklı olduğu için çok konuşmuyordum biraz gözlem yaptım ve eğer kendi düşüncelerimi belirtirsem zorbalanabileceğimi gördüm. Okulda siyasi propagandalar yapılıyor ve bundan hoşlanmıyorum. Zaten imam hatipleri pek sevmiyorum ama bu okul az kişi olduğu için tercihlerime bu okulu yazdım. Bu okulda mutlu değilim. Puanımı yükseltip başka okula nakil aldırmayı hedefliyordum ama son yazılılardan sonra umudum kesildi. Beklediğimden düşük aldım ve ikinci sınavlarda da alacağımdan koruyorum.
Ortalamamı 90 ve üstü tutmayı istiyorum ama matematiğim çok kötü. Öbür derslerim idare eder ama daha fazlası gerekiyor ve günü gününe nasıl çalışabileceğimi bilmiyorum. Okulda düzgün ders işlenmediği için ben de evden öğrenmeye çalışıyorum ama bu oldukça zor.
Nasıl ortalamamı 90 üstünde tutabilirim?

311 aldıysan LGS'den zor 90 üstü tutarsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı