Lise öğrencisi hangi işte çalışabilir?

NeoZet001

Megapat
Lise 2'ye gidiyorum. Biraz para lazım oldu da Adana'da yaşıyorum. 16 yaşındayım çalışmak istiyorum bir yerde. Sizce ne gibi yerlerde çalışmayı deneyebilirim? Aklıma oto yıkamacı geldi. Ağır yük taşıyabiliyorum. Bir de nasıl gidip diyeceğim çalışmak istediğimi?

Paraya lazım oldu derken dara mı düştünüz yoksa telefon hayali gibi bir şey mi? Dara düşmediyseniz o sürede ders çalışmanın sana daha çok yararı olacağını düşünüyorum.

10.sınıf yavaş yavaş ders çalışmanın önem kazandığı sınıftır benim gözümde. Maddi sıkıntılarınız yoksa çalışmayın derim. Yok çalışmam lazım derseniz bizim buralarda fırında çalışan kişi çok var. Düşünebilirsin. Oto yıkama yorabilir . Eve geldiğinde kafanı kaldıracak halin kalmaz. Benim arkadaşım yazın çalışmıştı. Gel buluşalım diyordum '' halim yok '' diyordu. Yine de sen bilirsin. Berber de uygun bir seçenek ayrıca.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı