Lise öğrencisi için ChatGPT Plus almak mantıklı mı?

Hocam eğer paranızı zorlamıyıcaksa tabii almanızı öneririm.

Aslında biraz beni zorlayacak ama gerçekten bir farklılık görmeyi beklerim ayrıca sanırım ChatGPT'nin daha zeki haline alışacağım için normal haline dönmem zor olur o yüzden yıllık 6000TL gibi bir parayı gözden çıkarmam gerekir 🤠

Ben bir lise öğrencisiyim ve ChatGPT ile sürekli etkileşim halindeyim. Hem kişisel gelişim gibi konularda hem de tarih, coğrafya gibi ilgi alanlarımda çok fazla ChatGPT free kullanıyorum, ama mesaj limitim bitince benim mesajlarımı daha az gelişmiş bir yapay zeka modeli ile yazıyor ve bunu cevaplarında hissedebiliyorum. Bu yüzden ChatGPT Plus aboneliğini satın almayı düşünüyorum. Aylık 500 TL karşılayamayacağım bir tutar değil ama bu kadar paraya çok fazla verim beklerim. Sizce ChatGPT Plus almak benim için mantıklı mı?
Eğer Yapay zekayla cidden çok fazla etkileşimin oluyorsa 1 ay al dene bence. 2. Ay beğenip-beğenmemene göre karar verirsin zaten.

Ben bir lise öğrencisiyim ve ChatGPT ile sürekli etkileşim halindeyim. Hem kişisel gelişim gibi konularda hem de tarih, coğrafya gibi ilgi alanlarımda çok fazla ChatGPT free kullanıyorum, ama mesaj limitim bitince benim mesajlarımı daha az gelişmiş bir yapay zeka modeli ile yazıyor ve bunu cevaplarında hissedebiliyorum. Bu yüzden ChatGPT Plus aboneliğini satın almayı düşünüyorum. Aylık 500 TL karşılayamayacağım bir tutar değil ama bu kadar paraya çok fazla verim beklerim. Sizce ChatGPT Plus almak benim için mantıklı mı?

Bende senin gibi okul dışında kişisel gelişimim için chatgpt yi cok fazla kullaniyorum. Sen bence "500tl ye plus değer mi?" kafasındasın çünkü düz bir kullanici olarak da sana sunduğu olanaklar cok fazla ve evet kardeşim değer. Yalnız matematik sorusu çözdurcem diyorsan yine sıkıntı yasarsin bunun icin deepseek daha iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı