ChatGPT Plus ile İngilizce pratik yapmak mantıklı mı?

adembatur

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba ben İngilizce pratik için Plus'u almayı düşünüyorum, aldığımda konuşma sınırı var mı yani gün içinde sınırsız bir şekilde sesli sohbet edebilir miyim? Eğer sinir varsa günlük konuşma sınırı ne kadardır? Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam isterseniz ai studio üzerinden gemini ın yeni modellerini deneyin ben oradan çalışıyorum
Ben özer kirazdan 100 videoluk seriyi izliyorum bunu her videodan sonra chat gpt ye ogreticem örneğin bana 23.videodan bı kaç örnek söyle ben İngilizceye ceviriyim diye ,tekrarlarimi bu şekilde yapmayı düşünüyorum ki bunun için chatgpt iyi bir seçim googlenin gemini aı bana bu özellikleri sunabiliyor mu eğer sunuyorsa fiyatı ne kadar

Ben özer kirazdan 100 videoluk seriyi izliyorum bunu her videodan sonra chat gpt ye ogreticem örneğin bana 23.videodan bı kaç örnek söyle ben İngilizceye ceviriyim diye ,tekrarlarimi bu şekilde yapmayı düşünüyorum ki bunun için chatgpt iyi bir seçim googlenin gemini aı bana bu özellikleri sunabiliyor mu eğer sunuyorsa fiyatı ne kadar
Bayağı uğraştırır eğitmeniz gerek o yüzden GPT güzel alternatif

Ben özer kirazdan 100 videoluk seriyi izliyorum bunu her videodan sonra chat GPT'ye ogreticem örneğin bana 23.videodan birkaç örnek söyle ben İngilizceye ceviriyim diye, tekrarlarimi bu şekilde yapmayı düşünüyorum ki bunun için ChatGPT iyi bir seçim Google'nin Gemini AI bana bu özellikleri sunabiliyor mu eğer sunuyorsa fiyatı ne kadar

Gemini YouTube videolarına erişim konusunda ChatGPT'den kat kat daha iyi hocam.

Ücretsiz sürümü üzerinden test edip inceleyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı