Lise önerisi

510095

Hectopat
Makaleler
2
Şu an başka bir ilçede olan fen lisesinde yurtta kalıyorum. Yurtta kalmak psikolojik olarak beni çok yoruyor ve okul ortamından pek memnun değilim. Fen lisesi sözde ama puanı aşağı yukarı bir Anadolu lisesi ile eşit. Sizce nakil mi aldırmalıyım? Nakil aldıracaksam iki seçeneğim var. Yine bana başka bir ilçede olan Anadolu lisesi. Otobüsle gidiş dönüş yaparsam günlük 3 saatimi yolda geçireceğim. Ya da yine yurtta kalacağım. Sizce ne yapmalıyım?

Şu an başka bir ilçede olan fen lisesinde yurtta kalıyorum. Yurtta kalmak psikolojik olarak beni çok yoruyor ve okul ortamından pek memnun değilim. Fen lisesi sözde ama puanı aşağı yukarı bir Anadolu lisesi ile eşit. Sizce nakil mi aldırmalıyım? Nakil aldıracaksam iki seçeneğim var. Yine bana başka bir ilçede olan Anadolu lisesi. Otobüsle gidiş dönüş yaparsam günlük 3 saatimi yolda geçireceğim. Ya da yine yurtta kalacağım. Sizce ne yapmalıyım?
3 saat çok fazla hocam gidenler var bizim okulda ama servis falan olsa hadi neyse otobüs daha da yorar.

Yurtta kalmak da istemiyorum. Psikolojik olarak çok etkiliyor beni. Özellikle lise yurdu olunca zor oluyor.
Anlıyorum hocam sizi. Her hafta ailenizin yanına gitmeye çalışın (gidiyorsunuzdur muhtemelen) olmadı daha yakın ama biraz daha düşük puanlı bir liseye geçin sizi çok zorlarsa.

Anlıyorum hocam sizi. Her hafta ailenizin yanına gitmeye çalışın (gidiyorsunuzdur muhtemelen) olmadı daha yakın ama biraz daha düşük puanlı bir liseye geçin sizi çok zorlarsa.

Maalesef ki ilçemde puanla alan lise dahi yok :( Otobüs hiç mi mantıklı olmaz? Saat 6.30 da evden çıkıp 7.00 otobüsüne bineceğim. 8.00'da lisenin olduğu ilçe de olacağım. 15 dakika da otogar ile lise mesafesi. Sonra çıkışta 17.00'da otobüse bineceğim. 18.00'da evde olacağım.

Eğer LGS de aşırı iyi bir puan yapmadıysan bence puansız iyi bir liseye geç yurtta kalmak veya 3 saat yol gitmek hiç mantıklı değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı