Lise Pişmanlıklarınız Neler?

5 senede bitirmek. Keşke 15 sene falan olsaydı. Derste kitap okuduğum için disipline gitmiştim. O da bana bağlı bir şey degil zaten. Onun dışında hoca ile batak oynamasindan tutun da müdürün odasındaki toplantı masasında 5-6 kişi çiğköfte yememiz. Spor salonunun anahtarını çalıp sigara içme köşesi yapmıştım. Her teneffüs en az 20 kişi gelirdi. Hatta bir gece orada bile kalmıştık. Güzel zamanlardı. Elimde olsa ölene kadar lisede kalırdım ben.

Abi şimdi anlatacağım hikaye değil gerçektir bir dramdır. Lise yılları aklımızın uçkurumuzda olduğu yıllardı maalesef. Lise 1'in ortalarında yan sınıfın en güzel kızlarından bir kız ile tanıştık buluştuk anlaştık neyse çıkmaya başladık. Lise 3'e kadar devam etti her gün yolumu uzatır çıkışta evine bırakırdım. Çok hanım hanımcık güzel bir kızdı, sevgili Y ile aramız ilişkimiz gayet güzeldi bir gün çıkışta bana artık eve bırakma beni biraz aramız da mesafe olsun vs. gibi bir şeyler söyledi kabul etmek istemedim anlam veremedim çünkü seven birisi nasıl sıkılır diye ben her an beraber olmak için çabalarken onun böyle düşünmesi beni üzmüştü yalan yok. Fakat benim hayat felsefemdir üzülürüm çabalarım kaybetmek istemediklerim için ama gitmek istiyorsa bir saniye düşünmem. Bu olay böyle devam etti ve ben 1 hafta sonra ayrılmak istediğimi söyledim. Beklediğim tepki peki falan deyip nokta koymasıydı ama Y salya sümük ağlayarak bunu istemediğini amacının sadece biraz özlemek falan olduğunu söyledi. Artık iş işten geçmişti bir şekilde noktaladık o ilişkiyi.
Sonrasında bunu kıskandıracağız ya yeni bir aşka yelken açtık. Ya da ben öyle sanıyordum, çok ilişkim oldu ama hepsine değer verdim baktım buna değmiyorlar hiç uzatmaz ayrılırdım. Tamam çocuğuz ama yine de delikanlı gibi sevmeye çalışırdık (ya da biz onu delikanlılık olarak görürdük) :) Konu uzamasın bu kız ile birlikte olduk biz, kız bakire değildi fakat bana öyle olduğunu söyledi biz de salağız tabi yedik. Zor kurtuldum bir önce ki birlikte olduğu çocuğu buldum itiraf ettirdim. Kız anneme kadar ulaştı ve beni aileme karşı küçük düşürdü. Durumumuz iyiydi o zamanlar sanırım bunu kullanamaya çalıştı bilemiyorum. En büyük pişmanlığım buydu.
Şuan evliyim ve mutluyum, gençlere tavsiyem biraz düşünerek hareket edin zor biliyorum ama beyin bedava kullanmaya çalışın benim gibi olmayın :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı