Lise seçimi puanla mı, OBP ile mi daha iyi olur?

Ben 2021 yılında 93 obp isteyen bir liseye girdim ve sınıfta 350 puan üstü alan tek bir öğrenci bile yoktu. OBP ile Puan arasındaki fark o kadar vahim işte. Sene sonu da sınıfta sadece 2 kişi teşekkür almıştı zaten. Bu senenin LGS'si biraz zor olduğunu düşünürsek 400 bence çok iyi bir puan. Pişman olmazsınız.
sağolun hocam peki önerebileceğiniz bir lise varmıdır istanbul avrupa yakası

sağolun hocam peki önerebileceğiniz bir lise varmıdır istanbul avrupa yakası
Çatalca anadolu,Borusan Mtal,Haydar Akin mtal, Valimuammer güler, Hüseyin bürge anadolu, İstanbul havalimani mtal, Sabahattin Zaim anadolu,Hasan Sabriye gümüş anadolu.

Çatalca anadolu,Borusan Mtal,Haydar Akin mtal, Valimuammer güler, Hüseyin bürge anadolu, İstanbul havalimani mtal, Sabahattin Zaim anadolu,Hasan Sabriye gümüş anadolu.
10 tane lise yazdim kendine adres olarak yakın olanları tercihe ekleyebilirsin puanin gayet güzel yazdığım liselerde obpli liselere gore daha iyidir.

OBP puanım bayağı iyi, puanım ortalama. Sizce hangisi?

OBP daha önemli liseye gidince çok zeki birisi olacağını zannediyorsan hayal kırıklığına uğrarsın zaten bu ülkedeki çoğu öğretmenin IQ seviyesi doğu Anadolu'daki insanlara eşit genelde hiçbir şey öğrenemezsin mesleğe gidip lise 2 veya 3 de kendin çalışıp üniversite sınavına girmeni yeğlerim meslek liseleri boş oluyor ve boş bir bölüme gidersen diploma notunsa yüksek olur yalakalık yaparsın rahat bir puan grindin olur.

Çatalca Anadolu, Borusan MTAL, Haydar Akin MTAL, Valimuammer güler, Hüseyin bürge Anadolu, İstanbul havalimani MTAL, Sabahattin Zaim Anadolu, Hasan Sabriye gümüş Anadolu.

10 tane lise yazdim kendine adres olarak yakın olanları tercihe ekleyebilirsin puanin gayet güzel yazdığım liselerde OBP'li liselere gore daha iyidir.

Hocam mesajı daha yeni gördüm çok teşekkürler o kadar uğraşmışsınız

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı