Lise sınavları 8 Mart'a ertelendi

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ;

"Her Hafta Risk Gruplarının Hangisinde Hangi Şehirlerin Bulunduğu Belirlenecek. Vali Ve İl Hıfzıssıhha Kurulu, O İlde Okulları Açmak Ya da Kapatmak Üzerine Bir Karar Alabilecek."

Kabine toplantısı Pazartesi günü değil mi, Pazartesi günündeki toplantının sonucu nasıl geliyor ajansa?

Okulların açılmasını isteyenler kadar açılmamasını isteyenler var. Çözemedim ben bu işi...

Öğrenci ve velilerin Allah yardımcısı olsun diyorum.
Çok fazla ertelenmesi daha kötü olur gibi çünkü koca bir dönem sorumlu tutabilirler. En iyi karar bence iptal.

Okulların açılmasını isteyenler kadar açılmamasını isteyenler var. Çözemedim ben bu işi...

Öğrenci ve velilerin Allah yardımcısı olsun diyorum.
Konu okulların açılması değil.
1. dönem liselerin bazıları yüz yüze sınavını oldu. Bazıları olmadı. Olmayanlar yüz yüze sınava girecek. Biz de sınava girmek istemiyoruz.

Ve ayrıca Ziya Selçuk sürekli böyle yapıyor, son dakikaya kadar her öğrenciyi sıkıntıya sokuyor susuyor susuyor sonrasında erteleme veya iptal yapıyor. Anlamıyorum ki bu kaçıncı saçmalık. MEB kendi içinde fırtına yaşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…