Lise sınavları iptal olacak

@_karadayi66 Okullar 2 Temmuz'da kapanacak yani en fazla haziran sonuna erteleyebilirler ama 2. dönem sınav yapmayı düşünüyorlar ve istekliler gibi de duruyor. Turizm sezonu gereği zaten vakaların düşmesi için test sayıları az yapılıyor. Sınavları da yaparlar sonra Ağustostan sonra yeniden artış olur. Millet kurtuldu sokaklarda gezebiliyor biz daha sınavları düşünüyoruz. Sözle en iyi biz yönetmişiz bu dönemi pff.
 
@_karadayi66 okullar 2 Temmuz'da kapanacak yani en fazla haziran sonuna erteleyebilirler ama 2. dönem sınav yapmayı düşünüyorlar ve istekliler gibi de duruyor. Turizm sezonu gereği zaten vakaların düşmesi için test sayıları az yapılıyor. Sınavları da yaparlar sonra ağustos'tan sonra yeniden artış olur. Millet kurtuldu sokaklarda gezebiliyor biz daha sınavları düşünüyoruz. Sözle en iyi biz yönetmişiz bu dönemi pff.

Sistem çöp, daha bakanların ne dediği belli değil konular belli değil, hocalar hiçbir şey bilmiyor.
 
Ziya Selçuk, şeytanın çocuklara zulmetmesi için gönderdiği, insanüstü güçleri olan bir cindir. Eskiden cehennemde sıradan bir cin olarak yaşayan Ziya Selçuk, şeytan ona çok güvendiği için kendinden birkaç özellik vererek Dünya'ya salmıştır. Ziya Selçuk'un gençliği de yoktur, geçen gün Marlon Brando'yu attı işte.
 
Ziya Selçuk, şeytanın çocuklara zulmetmesi için gönderdiği, insanüstü güçleri olan bir Çin'dir. Eskiden cehennemde sıradan bir Çin olarak yaşayan ziya Selçuk, şeytan ona çok güvendiği için kendinden birkaç özellik vererek dünya'ya salmıştır. Ziya Selçuk'un gençliği de yoktur, geçen gün marlon Brando'yu attı işte.

Ciddi bir konu konuşuluyor. Mükemmel üst düzey esprilerinizi konu dışında yapar mısınız?
 
Sistem çöp, daha bakanların ne dediği belli değil konular belli değil, hocalar hiçbir şey bilmiyor.
Sistem en başından beri çöptü hocam. 100 yıl önce sanayide çalışmak için okuma-yazma bilen kişiler eğitmek için kullanılan sistemin aynısını kullanıyoruz. Bakın Finlandiya gibi ülkelere nasıl sistemlere geçtiler? Bunu bizim de yapmamız çok kolay bir şeydi ama "çağ dışı dinozorlar" hala etraftayken bu imkansız. Kim ne derse desin İnternet çağındaki kişiler ile internet öncesi nasıl arasında zeka olarak da beceri olarak da fark var.
 
Mevzumuza gelirsek sınavlar bu dönem iptal arkadaşlar okullarda 18 Haziran'da kapanacak bunları sallamıyorum tabii ki dayandığım güvenilir kaynaklar var gelin size göstereyim.
Burada bir bilgi hatası var. Okullar 18 Haziran'da değil 2 Temmuz'da kapanıyor. Haziran başına kadar da herkesi aşılamayı düşünüyorlar, bu yüzden iptal olması çok düşük bir ihtimal.
 
Burada bir bilgi hatası var. Okullar 18 Haziran'da değil 2 Temmuz'da kapanıyor. Haziran başına kadar da herkesi aşılamayı düşünüyorlar, bu yüzden iptal olması çok düşük bir ihtimal.
Haziran başına kadar herkesi aşılamaları bir rüya... Daha 50 yaş altını aşılayamadılar. Millet tüm ülkeyi aşıladı bitirdi biz daha 50 yaş üstündeyiz. Diyecek çok şey varda susuyorum illa ki ahı çıkacak.
 

Geri
Yukarı