Bir tweetle iptal olmadığı gibi bir tweetle yeniden gelmez sınav.böyle bir haber varsa iptal olacaktır diye düşünüyorum.
Şey olabilir mi mesela kendi geleceğin için?
Hocam peki Full mü iptal olur yoksa isteyen mi girer.
Bir tweetle iptal olmadığı gibi bir tweetle yeniden gelmez sınav.böyle bir haber varsa iptal olacaktır diye düşünüyorum.
Ben ne diye 2. sınavları oldum o zaman? Neden ben kendimi yırttım son 1 hafta kala?
Bu özlü söz ile bitiriyorum yazıyı.
Hocam kusura bakmayın da çok dolandırıcı gibisiniz, öyle sezdim nedense, umarım iptal olur.Diğer bir tweetinde isteyenin girebileceğini yazmışlardı zaten.
Güldürdün beniHocam kusura bakmayın da çok dolandırıcı gibisiniz, öyle sezdim nedense, umarım iptal olur.
Maadem sınavlar iptal olacaktı neden ben 2. dönem sınavlarını oldum diye soruyorum ben.
Geleceğim kaldı mı ki sınav benim geleceğimi kurtaracak?
Bundan sonra beni kurtarabilecek tek şey şu not ortalamasını olduğunca yüksek tutmak ve Türk vatandaşlığından çıkarak not ortalaması ile bir üniversiteye girmem olacak.
Eğer ben son 4 5 gün kala haydi sınav olacaksınız denilerek 3 4 saat uykuyla 2. dönem sınavlarına giriyorsam kendimi hırpalıyorsam kusura bakmayın ama girmeyen kişiler de seve seve sınavlarına girmeleri gerekmekte.
Maadem sınavlar iptal olacaktı neden ben 2. dönem sınavlarını oldum diye soruyorum ben.
Bundan sonra beni kurtarabilecek tek şey şu not ortalamasını olduğunca yüksek tutmak ve Türk vatandaşlığından çıkarak not ortalaması ile bir üniversiteye girmem olacak.
Eğer ben son 4 5 gün kala haydi sınav olacaksınız denilerek 3 4 saat uykuyla 2. dönem sınavlarına giriyorsam kendimi hırpalıyorsam kusura bakmayın ama girmeyen kişiler de seve seve sınavlarına girmeleri gerekmekte.
Kaçıncı sınıfa gidiyorsunuz?Maadem sınavlar iptal olacaktı neden ben 2. dönem sınavlarını oldum diye soruyorum ben.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.