Dostlar, birçok arkadaşım ve kuzenim son sınıfı dondurdular. Ben de son sınıf için dondurma taraftarıyım. Konu hakkında bilgi sahibi olan varsa, nasıl işliyor bu sistem? Açıklayabilir mi? Ben lisede dondurma yok diye biliyorum da.
Lisede dondurma yok, arkadaşlarınız ve kuzeniniz üniversiteye gidiyor olmalı.
Açık liseye geçmiş olabilir. Dondurması imkansız.Hayır, bu sene sınava girecek. Dershaneye yoğunlaşmak için dondurduğunu söylemişti annesi.
Dondurma değil de tekrar okuyabilir ya da belgelendirme yaparak dondurabilir.Hayır, bu sene sınava girecek. Dershaneye yoğunlaşmak için dondurduğunu söylemişti annesi.
Dondurma değil de tekrar okuyabilir ya da belgelendirme yaparak dondurabilir.
Mezuna bırakmak kelimesini okulu dondurmak tarafına çekmiş olabilirler.Hayır, bu sene sınava girecek. Dershaneye yoğunlaşmak için dondurduğunu söylemişti annesi.
Öğrenciler özürleri nedeniyle ortaöğretime ara verilebilir mi?Son dediğinizi açar mısınız?
Öğrenciler özürleri nedeniyle ortaöğretime ara verilebilir mi?
Evet. Özürleri nedeniyle; okula devam edemeyen, okula devam ettikleri hâlde iki dönem puanı alamayan öğrenciler, durumlarını belgelendirmeleri kaydıyla, o yıla ait öğrenim haklarını kullanmamış sayılır. Öğrenim hakkının kullanılmamış sayılması hâli, öğrenim süresince iki eğitim ve öğretim yılıyla sınırlıdır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.