Lise sonda Almanya'ya taşınılır mı?

Bende böyle bir forumda gelen yanıtlara şaşırdım zaten Almanya'ya gitmek öyle zor bir şey değil madem dünden razılar ülke kaçakçı kaynıyor çok istiyorlarsa bir göçmen gibi gidebilirler asıl konu orda gerçek bir alman gibi,eğitimli biri olarak yaşayabilmek.
Eğitimli biri olmak için önce kendi dilinizdeki yazım kurallarını ve terimlerini bilmeniz lazım. Göçmen olarak gitmek, kendi ülkesini bırakıp başka ülkeye göç etmek demektir. Yani kötü bir şey değil. Bahsettiğiniz şey sığınmacı, veya mülteci oluyor. Bu arada, yurtdışında bulundum ve arada bir doğru forumla alakalı öneri yaparsanız iyi olur. İyi sosyaller.

Emin ol garson olsan bile yüksek standartlarda yaşayacaksın. Düşünme, koş.
Konu Almanya'ya gideyim mi değil, konu Almanya'daki müfredata yetişebilir miyim ?

Eğitimli biri olmak için önce kendi dilinizdeki yazım kurallarını ve terimlerini bilmeniz lazım. Göçmen olarak gitmek, kendi ülkesini bırakıp başka ülkeye göç etmek demektir. Yani kötü bir şey değil. Bahsettiğiniz şey sığınmacı, veya mülteci oluyor. Bu arada, yurtdışında bulundum ve arada bir doğru forumla alakalı öneri yaparsanız iyi olur. İyi sosyaller.
Eğitimli biri olmak içinde okuduğunu anlamakta gerekir. Size de iyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vede zaten göç etmek kötü bir şey değil burda sorduğum şey Almanya'da eğitimimi tamamlayabilirmiyim. Almanya'ya göç edilir mi ? Değil.

Son düzenleme:
Burada da -de ayrı. Aynı zamanda, "tamamlayabilir miyim?" şeklinde soru eki ayrı yazılır. İnsanlara cahil veya enayi demeden önce, veya gideceğiniz ülkenin dilini öğrenmek konusunda çok endişelenmeden önce ilkokul Türkçe'sini öğrenin.
Merak etmeyin zaten ilgi alanım edebiyat ile değil. Sizde o sırada Almanya'ya göç etmeyi düşünebilirsiniz.
Vede kimseye cahil veya enayi demedim sadece Almanya'da eğitimsiz biri olarak yaşamak istemediğimi söyledim.

Merak etmeyin zaten ilgi alanım edebiyat ile değil. Sizde o sırada Almanya'ya göç etmeyi düşünebilirsiniz.
Edebiyat ile alakalı hiçbir şey söylemedim. Edebiyat nereden çıktı? Lise'nin yarısını bitiren bir kişi edebiyatın ne olduğunu bilmesi lazım diye düşünüyorum. Bahsettiğim şey bildiğiniz ilkokul Türkçe'si.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı