Lise stajı nasıl yapılır?

Daha fazla  
Merhaba, dürüst olayım liseye gidiyorum ve haftanın 3 günü herhangi bir yerde calısabileceğimi öğrendim. Bilişim dükkanı vb. ne gibi seçenekler var? Yoksa seçenek yok mu, sadece dersler mi değişiyor?

Bölüm bilişim ise genelde bilgisayar ile alakalı dükkanlar oluyor internet kafeden tut tamirciye kadar. Yanlış bilmiyorsam 2 gün okula geliyorsun 1 gün alölye dersleri görüyorsun diğer gün ise normal dersler.

Meslek lisesinemi gidiyorsun?
Evet ise 3 gün staj 2 gün okula gideceksin, staj yerini okul başlayana kadar ayarlıyorsun sana kağıt veriyorlar 2 3 getir götür sonra halloluyor eğer meslek lisesiyse daha çok bilgi verebilirim.

Merhaba, dürüst olayım liseye gidiyorum ve haftanın 3 günü herhangi bir yerde calısabileceğimi öğrendim. Bilişim dükkanı vb. ne gibi seçenekler var? Yoksa seçenek yok mu, sadece dersler mi değişiyor?

Herhangi bir yer olarak belirtmemişlerdir bilişimde öyle olabilir ben metal bölümü mezunuyum usta öğretici belgesi olan bir çalışan olan bir yerde işe girebiliyorduk sadece haftada 3 gün iş yeri normal okulun giriş çıkış saatleriyle aynı biçimde kalan 2 gün ise okul.

Hocam meslek lisesinde 12. sınıfta staj görüyorsunuz alanınız bilişim ise staj yapacağınız yerde usta ogretıcı belgesi olması lazım. Çoğu devlet kurumunda var usta ogretici belgesi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı