Lise şube öğrenme

e-Okul'un neresinde gözüküyor? Ben göremedim hiç şubemi.

e-Okul Web'e giriş yaparken şube sorusunu denk getirin dene olursa senin şuben o. Normalde EBA da gruplarımda gözükmesi lazım bir problem var gibi geldi bana kayıt olmadınız mı? Yönetici grup açmamışta olabilir idareyi arayınız.

e-Okul Web'e giriş yaparken şube sorusunu denk getirin dene olursa senin şuben o. Normalde EBA da gözükmesi lazım bir problem var gibi geldi bana kayıt olmadınız mı?
Hocam yeni geçtiği için öyle olabilir sorun yok yani. O eba grupları falanda okul tarafından ayarlanıyor. Yarın okula gidince öğrenebilir diye düşünüyorum.

e-Okul Web'e giriş yaparken şube sorusunu denk getirin dene olursa senin şuben o. Normalde EBA da gözükmesi lazım bir problem var gibi geldi bana kayıt olmadınız mı?
Okula gidip kayıt oldum ama şuan neden göstermiyor anlamadım. Şubeler gözüküyor evet ama hangi şube olduğunu bilmiyorum maalesef acaba tek tek hepsini denesem çıkar mı
1630864139173.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı