Hocam zaten EBA'da gözükmediğini belirtmiş.EBA'da gruplar kısmından bakabilirsin.
e-Okul'un neresinde gözüküyor? Ben göremedim hiç şubemi.
Hocam yeni geçtiği için öyle olabilir sorun yok yani. O eba grupları falanda okul tarafından ayarlanıyor. Yarın okula gidince öğrenebilir diye düşünüyorum.e-Okul Web'e giriş yaparken şube sorusunu denk getirin dene olursa senin şuben o. Normalde EBA da gözükmesi lazım bir problem var gibi geldi bana kayıt olmadınız mı?
Okula gidip kayıt oldum ama şuan neden göstermiyor anlamadım. Şubeler gözüküyor evet ama hangi şube olduğunu bilmiyorum maalesef acaba tek tek hepsini denesem çıkar mıe-Okul Web'e giriş yaparken şube sorusunu denk getirin dene olursa senin şuben o. Normalde EBA da gözükmesi lazım bir problem var gibi geldi bana kayıt olmadınız mı?
Okula gidip kayıt oldum ama şu an neden göstermiyor anlamadım. Şubeler gözüküyor evet ama hangi şube olduğunu bilmiyorum maalesef acaba tek tek hepsini denesem çıkar mı Eki Görüntüle 1159317
Deneyin hocam illa çıkar biri .d Uğraşmanıza gerek yok bence okula gidince müdüre vb. sorarsın sorun olmaz.Okula gidip kayıt oldum ama şuan neden göstermiyor anlamadım. Şubeler gözüküyor evet ama hangi şube olduğunu bilmiyorum maalesef acaba tek tek hepsini denesem çıkar mı Eki Görüntüle 1159317
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.