Lise tercihi nasıl yapılır?

Bilmiyorum eğer 3. nakiller varsa başka liseyi dene derim. Yada şöyle yap. Başka liseye dene. Sonrasında haftalık yada aylık nakiller var. Oradan kontejanlar olur. Onlara dene 1. 2. ayda okulun değişir.
Merhaba benim istediğim lise gelmedi eylülde nakil denemeyi düşünüyorum sence eylülde kontenjanlar boşalırmı

Boşalabilir, boşalmaya da bilir. Yani sana tam olarak bir kanıt sunamam. Okula göre değişir.
Merhaba ben nakil yaptım istediğim liseye okulun kontenjanı 5 benim sıram 6 beni alırlarmı sence birde benim önüme komşu kayıt alanındakiler geçse de benden obp leri yüksek olsada beni alırlarmı birde onları benim sıramdan önce gösterirlermi

Merhaba ben nakil yaptım istediğim liseye okulun kontenjanı 5 benim sıram 6 beni alırlarmı sence birde benim önüme komşu kayıt alanındakiler geçse de benden obp leri yüksek olsada beni alırlarmı birde onları benim sıramdan önce gösterirlermi
Eğer kontejanın sayısı kadar yani en az 5. sırada değilsen hayır almazlar. Almaları için birisinin başka okula nakil aldırması gerekiyor ki 5. sıraya geç. Kimin OBP'si yüksekse o en üst sırada olur.

Eğer kontejanın sayısı kadar yani en az 5. sırada değilsen hayır almazlar. Almaları için birisinin başka okula nakil aldırması gerekiyor ki 5. sıraya geç. Kimin OBP'si yüksekse o en üst sırada olur.
Yani komşu kayıt alanındakiler benim obp puanımdan yüksek ise onu mu alırlar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı