Dene bakalım. Kaçıncı sıradasın? 1. veya 2. isen iyidir.Yok knk kontenjan var 2 kişi özel okula gitmiş
Knk sen beni geçiştirmek içinmi öyle söyledin üzülmeyeyim diyemi
Dene bakalım. Kaçıncı sıradasın? 1. veya 2. isen iyidir.Yok knk kontenjan var 2 kişi özel okula gitmiş
Knk sen beni geçiştirmek içinmi öyle söyledin üzülmeyeyim diyemi
3 yada 4 galibaDene bakalım. Kaçıncı sıradasın? 1. veya 2. isen iyidir.
Galiba 4 tüDene bakalım. Kaçıncı sıradasın? 1. veya 2. isen iyidir.
Bilmiyorum eğer 3. nakiller varsa başka liseyi dene derim. Yada şöyle yap. Başka liseye dene. Sonrasında haftalık yada aylık nakiller var. Oradan kontejanlar olur. Onlara dene 1. 2. ayda okulun değişir.3 yada 4 galiba
Galiba 4 tü
Merhaba benim istediğim lise gelmedi eylülde nakil denemeyi düşünüyorum sence eylülde kontenjanlar boşalırmıBilmiyorum eğer 3. nakiller varsa başka liseyi dene derim. Yada şöyle yap. Başka liseye dene. Sonrasında haftalık yada aylık nakiller var. Oradan kontejanlar olur. Onlara dene 1. 2. ayda okulun değişir.
Boşalabilir, boşalmaya da bilir. Yani sana tam olarak bir kanıt sunamam. Okula göre değişir.Merhaba benim istediğim lise gelmedi eylülde nakil denemeyi düşünüyorum sence eylülde kontenjanlar boşalırmı
Merhaba ben nakil yaptım istediğim liseye okulun kontenjanı 5 benim sıram 6 beni alırlarmı sence birde benim önüme komşu kayıt alanındakiler geçse de benden obp leri yüksek olsada beni alırlarmı birde onları benim sıramdan önce gösterirlermiBoşalabilir, boşalmaya da bilir. Yani sana tam olarak bir kanıt sunamam. Okula göre değişir.
Eğer kontejanın sayısı kadar yani en az 5. sırada değilsen hayır almazlar. Almaları için birisinin başka okula nakil aldırması gerekiyor ki 5. sıraya geç. Kimin OBP'si yüksekse o en üst sırada olur.Merhaba ben nakil yaptım istediğim liseye okulun kontenjanı 5 benim sıram 6 beni alırlarmı sence birde benim önüme komşu kayıt alanındakiler geçse de benden obp leri yüksek olsada beni alırlarmı birde onları benim sıramdan önce gösterirlermi
Yani komşu kayıt alanındakiler benim obp puanımdan yüksek ise onu mu alırlarEğer kontejanın sayısı kadar yani en az 5. sırada değilsen hayır almazlar. Almaları için birisinin başka okula nakil aldırması gerekiyor ki 5. sıraya geç. Kimin OBP'si yüksekse o en üst sırada olur.
Evet dediğim gibi kimin OBP'si yüksek ise o kişi diğer kişinin önüne geçer.Yani komşu kayıt alanındakiler benim obp puanımdan yüksek ise onu mu alırlar
Birşey daha sorcam kusura bakmazsan nakiller bugün saat kaçta kapanıyor yarın açıklanacakmışEvet dediğim gibi kimin OBP'si yüksek ise o kişi diğer kişinin önüne geçer.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.