Lise yazılı konuları 1 Kasım'a kadar mı?

Arkadaşlar ben açıklamayı bulamadım. Edebiyat hocası kaynak istiyor acil yardımcı olur musunuz link falan atın yanacağım :(.

Benim okulum 1-2 hafta önce açıklama yapmıştı, bu haber yeni. Büyük ihtimalle biz de 1 kasımdan oluruz.

Arkadaşlar ben açıklamayı bulamadım. Edebiyat hocası kaynak istiyor acil yardımcı olur musunuz link falan atın yanacağım :(.
Hocam biraz geç yazıyorum fakat eğer haber sitesi olduğu için inanmamazlık yaptıysa bu linki atabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

en bütün derslerden sadece 1 Kasım'a kadar olan konulara çalışıyorum. Ziya Selçuk açıklamıştı, Mart'ta yapacağımız sınavların konuları 1 Kasım'a kadar olacak diye. Bildiğim kadarıyla okullara henüz resmi yazı gitmedi. Son dakika bir değişiklik falan olmaz değil mi? Dersten kalmayalım sonra...
Bizim okulumuzdan hâlâ çıt çıkmadı. Çevremizdeki bütün okullar 1 Kasım'a kadar diyor. Zaten 1 Kasım'a kadar az konu var. O konuları bitirin, ardından bütün 1.dönem konularının üzerine gidin, her iki ihtimale karşı da hazırlıklı olursunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı