Lise zor mu?

Daha fazla  
Anadolu'dayım. 8. sınıfı 96 ile bitirdim. Sınavlar ortaokuldakine yakın olur mu yoksa çok çalışmam gerekecek mi?

Zor değil ancak çok ders olduğu için hepsine çalışmak zor oluyor ancak günlük 1-2 saatlik çalışmayla ortaokuldaki ortalamanı yaparsın

Cok daha zor. Yan gelip yata ya da 96-97 ortalama yaptığım ortaokulda ayni mantikla calisarak 9'da 80 ort yapabildim. Calismak sart, kendini alistirman lazim ona.

Anadolu'dan mezunum 10, 11,12.sınıfı Anadolu'da okudum okuluna göre değişir ama derslee yoğun çalışman gerek yani çalışmazsan pişman olursun.

Aldığın sınav notu = sözlülerin örneğin 50 mi aldın sözlün 40-50 arası en azından bizde öyleydi kalma ihtimali çok artıyor ona göre çalış.

8. sınıfı 95 gibi bir ortalama ile bitirmiştim 9. sınıf ortalamam 70 idi. Şahsen beni en çok zorlayan matematik olmuştu tüm yıl içerisindeki matematik sınavlarının toplamı 120 yapıyordu

Anadolu'dayım. 8. sınıfı 96 ile bitirdim. Sınavlar ortaokuldakine yakın olur mu yoksa çok çalışmam gerekecek mi?

OBP ile girilen liselerde genelde dersi dinlesen yeter fakat eğer LGS ile girdiğin %7 altı bir liseyse dersi dinlemen ve sınavlara yakınken çalışman gerkecek 9. ve 10. sınıf için. Not: Genelleme yapıyorum dostlar tabii ki de her lise için geçerli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…