Ben lisede 3 sene yattım OBP 85 yani kime göre neye göre zor ama benim yatış Full yatış sınavlara son gün çalıştım. Hedefin 95 OBP ise zor tabii ki.
Sınavın zorluğu gittiğin orta okula göre değişir yani proje orta okulu ve sıradan orta okulun sınavları çok farklı çünkü.Anadolu lisesinde sınavlardan yüksek alayım dersen dersi dinleyip arada sırada tekrar etmen yeter.Ama iyi bir üniversiteye gitmek istiyorsan gördüğün tüm konuları yekrar etmelisin çünkü YKS Lgs gibi değil lgs den sadece 8.sınıftan sorumlusun ama Yks den 10. sınıf 11.sınıf ve 12.sınıftan sorumlusun diye biliyorum.Anadolu'dayım. 8. sınıfı 96 ile bitirdim. Sınavlar ortaokuldakine yakın olur mu yoksa çok çalışmam gerekecek mi?
Ben lisede 3 sene yattım OBP 85 yani kime göre neye göre zor ama benim yatış Full yatış sınavlara son gün çalıştım. Hedefin 95 OBP ise zor tabii ki.
Zor değil. Sınıfta kalmak sınıfı geçmekten daha zor.
Bizde kalan vardı aklım almıyordu. Kalmak istenirse kalınır.
Günde 1 saat baksan alırsın.Hocam takdir alsam yeter ya. Ailem çok takıyor çünkü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.