Çözüldü Lisede 29 Ekim kutlamalarına katılmak zorunlu mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mertkeremm586

Centipat
Daha fazla  
29 Ekim'e katılma istemiyorum, zaten yurtta da kalıyorum hiç otobüs aktarmaya niyetim yok, sabah yoklama alınacak yazmış hoca. Bir şey olur mu tutanak falan?

29 Ekim'e katılma istemiyorum, zaten yurtta da kalıyorum hiç otobüs aktarmaya niyetim yok, sabah yoklama alınacak yazmış hoca. Bir şey olur mu tutanak falan?
Hayır zorunlu değil. Yok yazılırsanız ailenizle birlikte idareye gidip sildirir gelirsiniz, öyle bir hakları yok.

Peki bir şey olur mu görevim yok bir de yurtta kalıyorum.
Herhangi bir sorun olmaz resmi olarak tatilsin. Kimse seni bir yere çağıramaz veya bir şeye zorunlu tutamaz. Bunun bir zorunluluğu yok gitmeyebilirsin.

Sorun olmaz diyenler yobaz Atatürkçü hocaya denk gelmemiş olanlardır. Tutanak vs. tutamaz çünkü hukuken bir gerekçe gösteremez ama not konusunda sıkıntı yaşayabilirsin. Korkutmak için de söylemiş olabilir. Hocanın takıntı düzeyine göre değişir.

Evim okula çok uzak yetisememe ihtimalim var. O ilçede oturmuyorum

Sorun olmaz. Yoklama alınsa da okul idaresi yoklamayı giremez çünkü 29 Ekim resmi tatil, resmi tatil olduğu için de yoklamayı giremez. Sistem hata verir. Kutlama törenine katılırsanız da iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…